writing-img

Italijanščina - pomoč - navodila

clock-img

28.06.2006, 14:25

clock-img

Anonimen

Dobila sem predpisane tablete PROMETRIUM 200 mg, pa so navodila v italijanščini. Ali mi lahko prosim katera prevede naslednje:

capsule molli per uso orale e vaginale

Hvala.

clock-img

28.06.2006, 14:28

clock-img

Anonimen

capsule molli per uso orale e vaginale

mehke kapsule za oralno in vaginalno rabo - poješ ali pa daš v nožnico

clock-img

28.06.2006, 14:34

clock-img

Anonimen

Hvala.

Torej kakor mi bo zapasalo. :)user posted image

clock-img

28.06.2006, 17:01

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Čakaj malo! Če jih jemlješ zaradi povečanja plodnosti, jih ješ, če pa jih potrebuješ zaradi ohranitve nosečnosti, pa jih 2x na dan vstaviš globoko v nožnico. Ne, kakor ti bo zapasalo!

clock-img

03.07.2006, 08:19

clock-img

PIKA

pencil-img

227

sedaj pa še sama več ne vem, kako se ga jemlje. V navodilih točno piše, da se ga v nosečnosti jemlje samo prve tri mesece in sicer, samo vaginalno, kar mi je moj G tudi svetoval. Danes pa sem govorila z njim in sem ga zaradi zoprnih izcedkov prosila raje za Dabroston tablete, pa mi je odgovoril, da niti približno niso tako učinkovite, Prometrium pa lahko jemljem tudi oralno. Ali mi katera lahko pove, kako ga je v prvem trimesečju nosečnosti jemala?

clock-img

03.07.2006, 10:40

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Ojla, jaz sem jih vse do 14 tedna uporablja 2X dnevno - globoko v nožnico. Žal je bil res povečan izcedek, potem pa se normalizira, brez skrbi. Če imaš možnost, po vstavitvi kapsule počivaj nekaj minut v ležečem ali pol ležečem položaju.

LP in veliko srečeuser posted image  

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem