writing-img

Iz "kinderpeta" v posteljo

clock-img

14.01.2006, 08:40

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Že naslov vse pove. Nas čaka ta podvig. Miško je star 2 leti.....kako ste ve to speljale.

Hvala za pomoč

NInKa

clock-img

14.01.2006, 08:50

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Lani v jeseni smo kupili kotni pograd,pa smo to prakticirali.Pri tavelikem ni bilo problemov.Tastarejši je zgoraj,tamali spodaj.Tamali pa nam je prvo noč non stop padal z postelje.Nato je moj na hitro obdelal desko od stare postelje in smo jo zataknili ob rob pograda.Deluje in tamali ne pada več dol in prav lepo spi.Nobenega problema tudi ni bilo glede privajajnja na novo posteljo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.01.2006, 12:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi bomo to izvedli ta vikend. user posted image  Smo pa za na posteljo kupili tole ograjico http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3884/312_OGRAJA_ZA_POSTELJO_150_cm/-/

clock-img

14.01.2006, 14:12

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo iz posteljne v taveliko postlo prešaltali pri cca. 9-10 mes in je blo brez problemov,le ograjico smo ji nabavli,poglej v moj labum,Lin ima novo sobico.Kupili smo jo v baby centru za cca.6-7.000

clock-img

14.01.2006, 15:38

clock-img

Anonimen

Mi smo to izvedli pred kakšnimi 3 tedni, ko je bila na obisku Tiboreva sestrica in sta oba spala na tavelikih postaljah. Tibor ima namreč že od prej v sobi tisto posteljo, ki ima spodaj v predalu še en jogi. No, in Tibor se je sam odločil, da bo on tudi spal v ta veliki. In je pri tem kar ostalo, le da se je od spodaj preselil na zgornjo. Dokupili smo tudi ograjico, vendar ne zato, ker bi Tibor padal dol, ampak mu je kovter padal na tla in je potem ves premražen spal brez.

clock-img

14.01.2006, 16:04

clock-img

mihelca

pencil-img

181

Tudi naš je star 2 leti. Pred 3 tedni smo pospravili  njegovo malo  posteljico na podstrešje, tako,da je spal  še isto noč v veliki postelji.Spal je vso noč brez problema.user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2006, 16:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo to naredili okorg 20 meseca. Kupili smo mu veliko posteljo(140x200) in relativno nizko, tako, da ograjice nismo kupovali, temveč sem mu eno debelo odejo zvila v rolo, pa še na tla sem dala koco. Padel ni iz postelje niti enkrat.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.01.2006, 20:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

No, tamala je že v novi postelji... zaenkrat navdušenje veliko user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2006, 20:23

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Mi smo jo prestavli pri letu in pol. Dali smo ji ograjco (glej pri viv). Bilo je tako, da je istočasno šla v svojo sobo, pa sva ji v sobo dala obe postelji, sva mislila, da bo lažje če je najprej v postlci v svoji sobi, pa da magar tam prespim kakšno noč pri nje. Pa je zlezla na tavelko postlo in tam spala in uživala. Ji je blo ful všeč. Sam postlce nama pa kar neki časa ni pustila odnest, tam so njene igrače spale...... pa sva jo pospravlo ko je ni bilo.

clock-img

15.01.2006, 09:57

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Slikica naše nove posteljice je v albumu.

clock-img

16.01.2006, 13:28

clock-img

Lari

pencil-img

225

Lin, meni ni jasno kako si lahko dala za sobico 7.jurjev. To je pa ja zastonj. Najbrž si se zmotila ali ne?

Lara in Jan, moja sončka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem