writing-img

Iz porodniške na zavod?

clock-img

04.04.2006, 16:25

clock-img

Anonimen

Mene zanima kaj mi pripada če grem iz porodniške na zavod za zaposlovanje? Ali je res da dobivam tri mesece neke podpore čeprav nisem samohranilka!

clock-img

04.04.2006, 20:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

3 mesece dobivaš 70 %, potem pa 6 mesecev 60% (upam, da je tako user posted image ) od tvojega dohodka (plače oz. porodniške). Čisto točno bom vedela junija, ko grem sama na zavod.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.04.2006, 20:31

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, pa še čas ko dobivaš podporo od zavoda je odvisen od tvoje delovne dobe. Če imaš manj kot 5 let delovne dobe, potem si upravičena do podpore samo 3 mesece.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 4.4.2006 20:34:23 >

clock-img

04.04.2006, 21:04

clock-img

sjug

pencil-img

334

Če imaš manj kot 5 let delovne dobe, potem si upravičena do podpore samo 3 mesece.

Točno tko. Če imaš manj kot 5 let delovne dobe, dobiš 3 mesece kar precej (točno se % ne spomnim več), potem pa pol leta 60 % tvojega dohodka. Če imaš pa več kot 5 let delovne dobe, je obdobje daljše za 3 msece, skupaj torej 6 mesecev. Mislim, da je res 70 %???. LPS

clock-img

04.04.2006, 21:45

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Podporo dobiš, če imaš porodniško od delodajalca, če pa imaš od centra za socialno delo, pol pa ne dobi nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem