writing-img

Iz vnetih ušes do pljučnice

clock-img

05.11.2007, 15:06

clock-img

caillou

pencil-img

1854

No evo, naša punči je iz vnetega ušesa v treh tednih pristala na pljučnici. Upam, da je to zadnja faza in da ji bo  končno šlo  na boljše ?

Kot veste so dobri antibiotiki v teh dneh zelo iskana roba in moraš imeti prav srečo da dobiš vsaj kolikokrtoliko dobrega. MI smo danes preklicali pol Slovenije in v neki lekarni celo prišli do izbranega, ki pa smo ga mogli celo rezervirati.  Me je malo pogrelo vse skupaj. Kam smo prišli s tem našim zdravstvomuser posted image ?

Vam in vsem otrokom želim veliko zdravja. Pa srečno, Caillouuser posted image .

< Sporočilo je popravil caillou -- 5.11.2007 15:07:01 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

05.11.2007, 15:24

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

naše zdravstvo raje ne bom komenitrala user posted image

vam pa želim hitro okrevanje in da stopite ven iz začaranega kroga user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

05.11.2007, 15:51

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Mi smo se antibiotikov ravno znebili - in to pri obeh zaradi bakterijskega infekta in vnetih ušesk. Sem bila pa prejšnji teden v lekarni in je rekla farmacevtka, da je imela tisti same otročičke z vnetimi ušesi in da je namešala že cca. 15 flaš Hiconcila. user posted image user posted image user posted image

Tako, da izgleda, da je nekaj v luftu.

Tvoji punčki pa čimprejšnje okrevanje.

Lp A

clock-img

05.11.2007, 16:42

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Kot veste so dobri antibiotiki v teh dneh zelo iskana roba

No vseeno ne nasedajte preveč originalom in zaupajte tudi generikom.

clock-img

05.11.2007, 16:47

clock-img

Anonimen

Cailu (saj vem, da sem spet narobe napisala, ampak res si ne zapomnim), vseeno dobro, da tole poveš, za vse tiste, ki imajo vnetje ušes za majšo nevšečnost. Ti to ravno tako.

Upam, da se boste zdaj pa res pozdravili.

clock-img

05.11.2007, 17:10

clock-img

caillou

pencil-img

1854

IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Kot veste so dobri antibiotiki v teh dneh zelo iskana roba

No vseeno ne nasedajte preveč originalom in zaupajte tudi generikom.

Primož,  pred dobrim tednom dni je  ravno generika popila do konca zaradi vnetja ušesuser posted image . Danes pri pediatru pa  so bile poleg vsega,  vidne tudi zarastline v ušesu in že novo vnetno žarišče . Tako da....... Eh, saj ni važno, generična ali pa original zdravila, sam da se končno reši iz tega.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

05.11.2007, 18:22

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ojejuser posted image

Kateri antibiotik pa je zdaj tako huda roba?

Naš mali je pred dvema tednoma dobival Hiconcil zaradi vnetih ušesk.

clock-img

05.11.2007, 18:24

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Generik nima nobene povezave z boleznijo. Problem je, da se velikokrat vnetje ušes ponavlja. Mi smo zaradi ponavljajočih vnetij ušes pri mlajšemu jemali kakega pol leta antibiotik za antibiotikom, potem pa smo zadevo presekali z netreskom. Antibiotiki so bili sicer generični, ampak po originalih bi bil učinek enak. Vnetja ušes so čudna zadeva, velikokrat povezana še s čim drugim.

clock-img

05.11.2007, 18:26

clock-img

san

pencil-img

4176

eya, verjetno sumamed, ker ga povsod po slo primankuje, pa pri pljučnicah ga ponavadi predpisujejo.

clock-img

05.11.2007, 18:32

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ja že mogoče, da primanjkuje sumameda, ampak Krkin azitromicin je ekvivalenten pripravek.

clock-img

05.11.2007, 19:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Ja že mogoče, da primanjkuje sumameda, ampak Krkin azitromicin je ekvivalenten pripravek.

In Galexov Zitrocin tudi.

clock-img

05.11.2007, 20:51

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ojej, Kajla, tole pa res ni prijetno. Boga punči! Upam, da se čim prej pozdravi in da se končno znebite original ali pa neoriginal zdravil.

clock-img

06.11.2007, 13:48

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Kakšne zarastline v ušesih in kakšna nova žarišča.Kdo pa je notri gledal?Pri AB je pa cela znanost in sumamed je enako kot so pisali že pred mano.Vendar je potrebno vedeti, da je fino, če probaš z kakšnim drugim AB, ne takoj štart na zelo močnega.Drugače pa je bobnič pordel ali pa recimo ne vidiš refleksa- je moten lahko malo otečen .Lahko je pa seveda tudi gnojno.Zarastline pa so na brazgotinah, novih žarišč pa v ušesi ni videti.Upam, da boste kmalu OK seveda je pa za pljučnico potrebno kaj več od Hikoncila.

clock-img

07.11.2007, 00:02

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Kakšne zarastline v ušesih in kakšna nova žarišča.Kdo pa je notri gledal?

Jest sem šla z lupo not gledat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem