writing-img

Izboljšanje okusa

clock-img

02.03.2005, 12:24

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

zanima me, s čim izboljšujete okus npr. zelenjavnih kašic..Je dovoljeno malce soli in pikica kisle smetane, pa kakšna začimba (npr. svež peteršiljček..)?
LP:rozica:

clock-img

02.03.2005, 12:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz ne dajem nič, mali poje vse. Očitno mu je dovolj okusno.

clock-img

02.03.2005, 13:12

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Jaz ji dam čisto malo soli pa kislo smetano tudi včasih...naredim tako da je tudi meni "malo okusno"

clock-img

02.03.2005, 14:38

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

čist mičken soli je v redu. pa smetana tud. ali pa mal putrčka. ker so ene zelenjave brez česa dodanga fej. moja sploh zelenjave ne mara preveč sem enkrat probala brokoli, brez vsega. bljek.
brokolijveo juhco pa je - tisto z vrečke. je dans cel obrok mela samo to, pa še nikol ni cel obrok brez mlekca popapcala.

clock-img

02.03.2005, 14:38

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz le prepražim na olivnem olju.

:muca:

clock-img

02.03.2005, 15:33

clock-img

urši77

pencil-img

621

Otročkom se hrane naj ne bi dosoljevalo - kar je pač naravno slana je, ostalo... Tudi mačobe niso fajne - v kakršnikoli obliki.
Saj malčki itak ne poznajo slane in začinjene hrane:)

clock-img

02.03.2005, 16:21

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Solim ne, dodama pa žličko KS in v juhice dajem timijan ter peteršilj, v jabolka cimet...klasika.

clock-img

03.03.2005, 09:09

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jaz včasih večinoma dodam malo masla ali kisle smetane, pa tudi kak ščepec soli sem ji že dala. Drugače pa, kot je napisala že Frutka, so nekatere začimbe, ki celo preprečujejo napenjanje oz. krčke: lovorjev list, majaron, timijan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem