cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izbor pediatra

clock-img

09.01.2009, 15:08

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

Kot bodočo mamico me zanima ali so kakšne birokratske omejitve pri izbiri pediatra? Pri tem mislim predvsem na to, da bova z otročičkom prvi mesec ali dva prijavljena v KR, kasneje pa bo otročiček prijavljen v LJ pri svojem očiju.
Za vse nasvete že vnaprej hvala!

clock-img

09.01.2009, 15:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kolikor je meni znano, niso. Povej da stanuješ tam in to je to.
Že v porodnišnici moraš tudi povedat, kam naj pride patronažna, ali na stalni naslov ali kam drugam. Tako da stalni naslov v bistvu nima neke strašne veze.

clock-img

09.01.2009, 16:01

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Pediatra lahko izbereš kjer koli v Sloveniji. Fino pa je, v primeru če otrok zboli, da ni treba ne vem kam se vozit.

clock-img

09.01.2009, 19:55

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Eni radi zakomplicirajo, če otroka začneš v posvetovalnico vozit nekam, potem pa želiš na sredi zamenjat. Podobno kot če bi sredi nosečnosti hotela menjat ginekologa.

clock-img

09.01.2009, 20:34

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Pri izbiri ni nobenih omejetiv, razen teh, da zavarovalnica plačuje le za določeno število pacientov, tako da jih preko tega števila ne jemljejo - torej, pediater te lahko zavrne. Kar se tiče menjave pediatra, pa je ta brez tehtnih razlogov mogoča po enem letu.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

12.01.2009, 08:36

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

Hvala punce!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem