writing-img

Izcedek

clock-img

06.06.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

Sem v 36. tednu in v tem tednu sem opazila da mi teče ven bel gost izcedekuser posted image . Zanima me a je to normalno al neuser posted image . Skoz moram imeti tanke vložke drgače sem skoz mokra. Včasih pred tem izcedkom imam močne krče v spodnjem delu trebuha. Zlo boli, kot da bi me hotelo strgat trebuh.
Prosim svtujte mi kaj naj naredim.

clock-img

06.06.2007, 13:08

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Menda da če je bel ni problema. Če se pa barva spremeni in če začne smrdeti, pa le obišči G. Namreč e smrdi imaš lahko kakšne glivice.

clock-img

06.06.2007, 13:23

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če je rumene ali zelene barve in če ima vonj pojdi k svojemu g. ker lahko gre za gljivice.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

06.06.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Jaz sem v 36 tednu, pa imam ravno tako sedaj malo povečan beli tok oz. belo sluz. Ko sem bila v 20 tednu sem ravno tako imela pa mi je g. dal svečke - (naj bi bile glivice)user posted image . V nosečnosti imajo malo povečano vse punce, če pa je to že zelo moteče in veliko tega prosi g. za svečke oz. mu povej kakšne težave imaš!

kmalu bo cajt da pride naše dete na svet, mogoče se pa tako tvoje telo pripravljauser posted image
Želim ti vse dobro!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 10:56

clock-img

Anonimen

Meni je rekla g da so to glivice zato ni je dala canasten tablete. Tako da ni panike .

clock-img

11.06.2007, 10:58

clock-img

Anonimen

Čez en teden bomo vidli kaj mi poreče. pdp imam v začetku julija sam upam da bo prej.

clock-img

11.06.2007, 11:04

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Jaz imam beli tolk že celo nosečnost (sedaj sem 24 tednov) in moram vsak dan nosit dnevne vložke, sicer sem čist mokra. (te dnevne vložke bi lahko dali na recept, k so tko dragi in jih sedaj toliko porabim user posted image user posted image )

Če te bo začelo srbeti in bo izcedek obarvan, pa ti bo G dala Canesten.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem