cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izcedek

clock-img

04.07.2007, 09:13

clock-img

jasika

pencil-img

27

Imam en problem.sem v 9 tednu nosečnosti,od sobote do danes se mi ji že dvakrat pojavila pekoča bolečina v spodnjem predelu trebuha,tako nekako kot močna menstruacija pa je ta držala pribl. 15 min,potem pa spustila,danes zjutraj pa se pojavil najprej roza zdaj pa rjav izcedek.ali katera misli da je to kaj narobe..user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.7.2007 16:58:25 >

clock-img

04.07.2007, 10:12

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

z izcedki, sploh ce so obarvani, se ni za igrat- na tvojem mestu bi obiskala ginekologinjo ali jo vsaj poklicala po telefonu!!

Sem pa prepricana da ni hujsega, verjetno ti bo priporocala cimvec pocitka user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

04.07.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

Jasika, takoj pojdi k zdravniku.
Meni se je začelo s svetlo rjavim izcedkom, ki ga je bilo zelo, zelo malo. Bil je začetek spontanega splava.

Držim pesti zate.

clock-img

04.07.2007, 12:01

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Tudi jaz se strinjam s predhodnicami - ČIM PREJ POJDI K ZDRAVNIKU!

clock-img

05.07.2007, 15:10

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Zdravo, tudi meni se je pojavuil svetlo rjav izcedek in ni pomenil nič slabega za naprej. Vse je bilo ok. Je pa prav, da se prepričaš. Srečno!

clock-img

05.07.2007, 17:22

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Tudi pri meni je prišlo do svetlo rjavega izcedka (2kapljici), sem klicala h G in mi je sestra rekla da če so ti izcedki v tako minimalni količini in če se ne ponovijo je to nekaj povsem običajnega. Je pa res da nisem imela zraven nobenih bolečin.

Posvetuj se z zdravnikom!!!

clock-img

05.07.2007, 19:18

clock-img

Anonimen

JAsika, kje si, javi nam, kaj je s tabo in z user posted image .

clock-img

07.07.2007, 12:31

clock-img

jasika

pencil-img

27

evo mene da se javim.Sem obiskala G. in sem preživela dva dni vbolnici,danes sem prišla domov.Bila sem na opazovanju,ni bilo nič posebnega ampak malo moram pazit na sebe in na kilaže ki jih bom nosila.Dvigniti ne smem več kot 3kg,če želim obdržati user posted image .in seveda bom pazila nase.drugače pa zdaj bolj mirujem in tudi mojo sončico Saro ne nosim več...by byuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem