writing-img

Izcedek

clock-img

09.10.2007, 13:55

clock-img

Anonimen

Pozdravljene bodoče mamice. Tudi jaz si želim kaj kmalu postati nosečnica,delamo na tem.user posted image Zanima me ali imate kakšne izcedke iz nožnice,obilne? Kajti meni se je pojavil rumen izcedek in kar veliko ga je, nima vonja...ali katera ve kaj naj bi to bilo?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 25.10.2007 13:36:57 >

clock-img

09.10.2007, 14:17

clock-img

san

pencil-img

4176

ponavadi tako izgleda glivičo vnetje

lp, s

clock-img

09.10.2007, 14:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene bodoče mamice. Tudi jaz si želim kaj kmalu postati nosečnica,delamo na tem.user posted image Zanima me ali imate kakšne izcedke iz nožnice,obilne? Kajti meni se je pojavil rumen izcedek in kar veliko ga je, nima vonja...ali katera ve kaj naj bi to bilo?

Mogoče bi pa ginič kaj več vedel o tem user posted image

clock-img

09.10.2007, 14:52

clock-img

portugalka

pencil-img

154

glivično vnetje in ob izcedku tudi močan neprijeten vonj.
Če tega ni, to verjetno ni to.
Lahko je rakcija na marsikaj ... Če te moti, kar do G. Boš verjetno najbolj mirna.

clock-img

09.10.2007, 17:04

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem