writing-img

Izcedek - prosim za pomoč

clock-img

15.01.2008, 10:58

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Ker je to moja prva user posted image , me zato tudi zanimajo stvari, ki se morda vam zdijo čisto vsakdanje... Noseča sem 6 tednov, pregled pa imam 23.1. Že skoraj dva tedna me muči izcedek iz nožnice, ki pa ga je več - skoz imam bolj občutek, kot da bo prišla tečka, vendar me nič ne boli - in je krem barve (ni rjav!). Ves čas pa nosim čisto navadne(neodišavljene) dnevne vložke. Ko pa grem na WC in si s papirjem obrišem, ni vidit nič drugega kot brezbarvni izcedek. Ali je to normalen pojav v začetku nosečnosti ali bi se morala obrniti na svojega ginekologa? Hvala za vaša mnenja in lepo user posted image s čim manj tegobami vam želim!!!!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 16.1.2008 5:50:44 >

clock-img

15.01.2008, 11:10

clock-img

ursy78

pencil-img

158

jaz sem ga imela tudi,tam nekje do 12 tedna,potem pa se je stanje umirilo.vem pa da sem G.vprašala kaj naj,mi je rekla da je to čisto normalno,ter da se bo počasi nehalo.in se je resuser posted image

clock-img

15.01.2008, 11:33

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Ja, hvala! Jaz tudi upam, da se bo to resnično umirilo, ker mi gre grooozno na živce - skoz hodim na wc, da se mi slučajno ne bi pojavila user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, pa še to... Sama sem naredila LE en test CB, zdaj pa se mi porajajo čudne misli - kaj pa če mi je narobe pokazal???? user posted image Sicer nisem imela pred zanositvijo nobenih težav (ne ss, ne tablet za zdr.neplodnosti). A bi bilo to sploh mogoče? Zadnji dan user posted image sem imela 2.12. user posted image . Prvi pregled pa imam drug teden in že komaj čakam...

clock-img

15.01.2008, 11:38

clock-img

*mancaG*

pencil-img

27

glede testa!jz sem nardila4!pa do 20t nisem mogla vrejt, da sem resuser posted image !
izcedek, jz ga mam celo nosečnost, prozornega, belega-pa ni nikol g rekla da bi blo kej narobe!
punca sj bo vse lepo!do 1 pregleda pa grejo mal živčki sm se jz tud sekirala, ampak je blo kul-sj bo pr teb tud-vrjemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem