writing-img

Izcedek in vonj...

clock-img

22.01.2008, 15:32

clock-img

Tini75

pencil-img

22

Pozdravljene

Od 16. tedna naprej me spremlja povečan izcedek iz nožnice, ki je rumeno-bele barve in ima vonj po kislem. Torej niti ne smrdi, pa tudi diši ne. Nekje sem prebrala, da bi naj bil izcedek brez vonja. Pa je to res user posted image Kakšne so vaše izkušnje? Malo se pač bojim, da ne bi imela kakšenega vnetja. G je sicer rekla, da je moj izcedek povečan, ampak ji zgleda normalen.

clock-img

22.01.2008, 15:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem noseča 21 tednov in imam tudi zelo povečan izcedek,ki pa je včasih tudi take barve kot opisuješ ti.Pa tud kr smrdi,tako da moram nositi čez dan vložke in se večkrat na bideju umit,ker če se nebi bi sam sebe nejbrž zavohala.Sem pa glede tega vprašala mojo g pa je rekla,da je lahko izcedek v nosečnosti povečan.Če bi pa imela kako vnetje te bi pa itak nožnica srbela,no saj mene je ko sem ga imela.Pa tak pekoč občutek imaš.Če je pa izrazito rjave barve pa le vprašaj svojega g.Lep pozdrav.

clock-img

22.01.2008, 16:12

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Baje če smrdi po kislem je to kao dobr ni nčhudga,saj tko je Pušenjak razlagov eni ženski ki je zarad tega spraševala.

clock-img

22.01.2008, 19:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz imam tudi že dva dneva tak kiselkast izcedek, bolj kot ponavadi. V user posted image  je čisto normalno, da se v 2. tromesečju izcedek poveča. Če pa je še pekoč in srbeč, pa gre za vnetje.

clock-img

22.01.2008, 19:35

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Sam da na kislo potegne je OK, k nej bi kao uniču bakterije

clock-img

22.01.2008, 19:41

clock-img

vaney

pencil-img

2581

jaz sem ga imela celo nosečnost, bolj sem šla proti koncu, več ga je. sem to omenila ginekologinji, pa je rekla, da je to normalno. ne sme pa biti zelen.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem