cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izcedek med ovulacijo in beli tok

clock-img

16.03.2014, 20:56

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Dober dan,

zanima me, kako ločiš izcedek med ovulacijo in beli tok. Namreč brala sem, da je izcedek bolj prozoren...?

Sprašujem zato, ker sem prejšnji teden imela menstruacijo (sicer bolj šibko), danes pa zagledam beli tok, čeprav sem ga 2 tedna nazaj (par dni pred M.) tudi imela. user posted image ...A bi mogoče čaj krvomočnice kaj vplival na to-ga pa pijem samo 2 dni in še to 1 šalico na dan??

lp in hvala za odgovor

clock-img

17.03.2014, 08:58

clock-img

snika

pencil-img

297

beli tok je normalno, saj naj bi bil na začetku ciklusa moten, gost, in v manjših količinah, ko pa se ovulacija bliža se izcedek poveča je bolj prozoren in vlečljiv, kot jačni beljak.

Na tej strani imaš še slikce kot primer: user posted image http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

clock-img

17.03.2014, 09:04

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Super, najlepsa hvala... Sem ugotovila, da sem imela par dni po M. beli tok, ah cudne se stvari dogajajo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem