writing-img

Izcedek pred M

clock-img

18.06.2012, 12:48

clock-img

Anonimen

Pozdravljene
Imam eno hecno vprašanje in sicer kakšen imate izcedek pred M...jaz namreč svoj izcedek kar spremljam in prvič se mi je pred M pojavil vlečljiv in lepljiv izcedek. Ste morda nosečke imele tak izcedek? user posted image

hvala za odgovor

LP

clock-img

18.06.2012, 13:36

clock-img

Anonimen

Izcedek iz nožnice je stalno prisoten tudi pri nenosečih ženskah- mogoče le nisi dovolj pozorna, da si ga opazila šele sedaj.

Je pa res, da ga je v nosečnosti več.user posted image

clock-img

18.06.2012, 14:16

clock-img

Anonimen

Seveda sem ga opazila, le ne v takšni obliki, ponavadi je bolj gost, belo rumenkast, sedaj je pa čisto drugačen kot ponavadi.

clock-img

12.07.2012, 13:07

clock-img

Anonimen

Bom kar tukaj napisala, da ne odpiram nove temeuser posted image
a bi katera vedela, če to kaj pomeni. Ne vem točno kdaj je bilo O, ker smo bili na dopustu in se nisem posvečala znakom, ampak imam že od par dni pred pričakovano O, pa še zdaj, ko je že 22 dan cikla kar naprej takšen vlečljiv izcedek, kot ga imam ponavadi samo med O.

clock-img

12.07.2012, 13:19

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Enako se je meni zgodilo prejšnji mesec, pa se je potem par dni pred user posted image izcedek spremenil v klasiko, potem pa je prišla user posted image user posted image Navijam, da pri tebi ne bo tako!!user posted image

clock-img

12.07.2012, 13:30

clock-img

Anonimen

A je tak izcedek značilen za user posted image ??

clock-img

12.07.2012, 20:32

clock-img

MajaJulija

pencil-img

40

Joj to tudi mene zanima, ker sem tik pred M in imam kar obilno izcedka...
Kakšne izkušnje imate nosečnice, je bil pri vas to eden izmed znakov?
Ali je to spet naša psiha? :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem