writing-img

Izkašljevanje krvi?

clock-img

05.08.2008, 14:59

clock-img

pufka

pencil-img

155

Lepo pozdravljene,

mene pa zanima če je katera med nosečnostjo izkašljevala kri in kakšne preglede je morala opraviti. Sem že 2dni čez rok in začela sem izkašlevati kri. Osebni zdravnik mi je dal napotnico za puntologa, me pa zanima kaj mi bo delal. To naj bi bil zdravnik za pljuča. Mi lahko zdaj slika pljuča ko sem noseča????

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.8.2008 6:24:50 >

clock-img

05.08.2008, 18:45

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

pufka, pokliči še ginekologa. Ziher je ziher

clock-img

05.08.2008, 19:09

clock-img

pufka

pencil-img

155

Sem šla v porodnišnico pa so rekli da se po ctg-ju nič nevidi da bi kaj blo zuser posted image . Jutri mam pa purologa pa nevem kaj naj če bi mi htel slikat pljuča,pustim ali zavrnem.

clock-img

05.08.2008, 19:19

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Ne verjamem, da bi bilo izkašljevanje krvi kakorkoli povezano z nosečnostjo. Jaz na tvojem mestu ne bi čakala in se šla TAKOJ naročiti, pulmolog bo pa itaq najbolje vedel kakšne preiskave lahko v času nosečnosti opravi.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

05.08.2008, 19:30

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Se strinjam z BAMBINO. to pa ja ni za čakat!!!!!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

05.08.2008, 19:34

clock-img

pufka

pencil-img

155

Saj nisem rekla da bom čakala,jutri grem. Samo nevem kak pregled je to in če je zdravo oz. škodljivo če bi me htel slikat zdaj ko sem noseča in preko roka.

clock-img

05.08.2008, 19:41

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja pa valda bo vidu, da si noseča, al ne? Sej je zdravnik in ve kaj lahko in kaj ne. Še ko greš zobe slikat te vprašajo.....(če ste morda noseči)

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

05.08.2008, 19:52

clock-img

pufka

pencil-img

155

Amaya hvala za komentarje ampak mi takšni nič ne koristijo. Če nisi opazla sprašujem če ve kera kakšen je to pregled oz. kaj ti delajo na njem in če je slikanje močno škodljivo zauser posted image

clock-img

05.08.2008, 20:49

clock-img

Anonimen

vrjetno te ne bo slikal. s biopsijo al nekak podobno se reče  lahk vzame tkivo da pregledajo če je kaj narobe. Zgleda približno tko kot gredo na gastroskopijo ko z eno cevko pogleda na konc je pa kamera.

clock-img

06.08.2008, 09:01

clock-img

barika

pencil-img

6448

jaz sem dober mesec pred PDP bruhala kri...no na koncu so ugotovili, da je ta kri verjetno posledica visokega pritiska in posledično mi je tekla kri  iz nosa in ker se je to zgodilo zjutraj oz. čez noč naj bi  kri iz nosa tekla nazaj v požiralnik, zjutraj sem pa bruhala...

mmmmaaaa sem zakompliciralauser posted image

clock-img

06.08.2008, 21:55

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

pufka kako si opravila?

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

07.08.2008, 11:10

clock-img

pufka

pencil-img

155

Klicala sem v porodnišnico ker so mi na vsak način hteli slikat pljuča,pa so mi rekli da naj me slikajo da kaj če bi se mi otrok rodil ga tudi nebi dala slikat al kaj. Pa so me slikali,dali so mi zaščitne obroče okoli. Ampak niso nič našli na pljučah, mogla bi v topolščico na preizkave,bronhologijo itd. ker pa sem že čez rok so rekli da če se bo ponavlalo naj grem v porodnišnico,po porodu pa te v topolščico na preizkave. Moram počivat,tople napitke pit...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem