writing-img

Izkušnje: Dr.Jakob Koren

clock-img

23.02.2006, 11:34

clock-img

BarbyR.

pencil-img

16

Pozdravljene!
Zanima me ali katera izmed vas pozna DR.Jakoba Korena.Kje drugače dela ne vem,privat dela pri Dr.Glušičevi v Velenju.Če ima katerakoli kakšne izkušnje z njim bi jo prosila ,če mi jih pove.Meni osebno je zelo simpatičen zdravnik in tudi se zelo posveti pregledu.Predvsem me zanima,če je natančen glede spolauser posted image .
Hvala vsem in lepo nosečnost želim!

clock-img

23.02.2006, 14:39

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Dela v celjski porodnišnici (vsaj mislim, da je to ta, imena ne vem; tak manjši, mlajši, čeden), vodil je moj porod. Od mene same pohvale.

clock-img

26.02.2006, 14:58

clock-img

bena

pencil-img

190

Dr. Jakob Koren dela v ginekološki ambulanti celjske porodnišnice. Moj ginekolog je sicer prim. Weber, mi je pa dr. Koren 2 x naredil UZ. Je mlajši moški tam okrog 35-40 let, simpatičnega videza in zelo prijazen. Se mi je ful posvetil in nobeno moje vprašanje mu ni bilo odveč. Z mojim sva namreč želela izvedeti spol najinega user posted image , vendar je imel vseskozi tako čudno lego, da se ni dalo ugotoviti, pa še popkovnico je imel med nogicami. Se je pa dr. Koren ful trudil in drugič mu je res uspelo, pa čeprav 1 teden pred porodom. Ker mojega takrat ni bilo zraven, mi je naredil zares dobro slikico kot dokaz, da bomo dobili lulčka ( povečanega lulčka). Pa še pošalil se je, da če to ne bo držalo, da lahko pridem reklamirat.
Vendar kolikor mi je znano so vsi ginekologi v celjski porodnišnici polno zasedeni in ne sprejemajo novih pacientk, razen če se s katerim od njih osebno dogovoriš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem