writing-img

Izkušnje s testi

clock-img

28.08.2006, 07:50

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Mene zanima, kakšne so vaše izkušnje s testi! Morem rečt, da sem bla prepričana, da sem noseča, zamuja mi vsaj 4 dni, danes zjutraj pa sem delala test beby check pa mi je pokazalo samo eno črtico! Tako sem žalostna! Zanima me, ali ima ktera že izkušnje s tem, ali pokaže 99% prav ali ne!?

clock-img

28.08.2006, 07:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz imam dobre iskušnje, imela pa sem CB.

clock-img

28.08.2006, 08:19

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Meni je prvič pokazal negativno in šele naslednji mesec pozitivno,ko sem bla že 12 tednov.Tko da ni glih 99%.Probaj še enkrat čez čas,najbolj ziher pa je seveda gin..

clock-img

28.08.2006, 08:49

clock-img

dorina

pencil-img

209

Ursi2, imam enak problem. 24. bi naj dobila user posted image , pa je bil 22. le rjavkast izcedek, za katerega sem mislila da napoveduje ta pravo menstr., je pa po enem dnevu izginil. Čakam do včeraj, pa nič. Naredim test BC mini, pa je po treh minutah negativen oz. je druga črtica tako bleda, da jo je treba zelo dobro pogledat, da jo vidiš. Ne vem, ali je to normalno pri tem testu (da se tudi če nisi noseč pojavi zelo rahla druga črtica), ali pa še ni dovolj hormona. Nič mi ni jasno...user posted image

clock-img

28.08.2006, 09:01

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Lahko, da hormona še ni dovolj, ponovi test čez tri dni. Meni je BC mini pokazal točno.

clock-img

28.08.2006, 09:30

clock-img

lana38

pencil-img

6327

BC mini je najbolj občutljiv test, ki se ga da dobiti pri nas. Pokaže že zelo majhne koncentacije hormona beta hCG. Če je druga črtica bleda, je verjetno hormona še premalo. Meni je vedno prav pokazal. Ko nisem bila user posted image , ni bilo niti user posted image . Ko sem pa bila user posted image , so bile tudi user posted image . Vse pa delate teste prehitro. Počakajte, da user posted image  zamuja vsaj 3-4 dni, pa ne bo dvomov in po nepotrenem tudi ne razočaranj, ker test ne pokaže user posted image . Ko user posted image  par dni zamuja, je tudi hormona že dovolj in test pokaže pravi rezultat.
LP

lana38

clock-img

28.08.2006, 09:31

clock-img

notica

pencil-img

6

Tudi meni je zamujala 4 dni, imela sem kar nekaj user posted image znakov in je bil oz. so bili rezultati - .
Prejšnji teden sem uporabila BC že prvi dan po izostanku user posted image  , je pokazal jasni user posted image . Malo še počakaj, če ne pride user posted image , naredi še en test.

clock-img

28.08.2006, 09:56

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Ja sej kaj drugega ne preostane, kot da še malo počakam in vidim, kaj bo! Samo kar nekako nimam več upanja, da je ta mesec uspelo! Ampak, dokler da je ne dobim, je še vedno malo upanja,al!!!!!!!
Kakšne pa ste imele izkušnje s testom baby check?

clock-img

28.08.2006, 13:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem delala BC mini pred 3 meseci popoldan, 2. dan izostanka.In ga naredim, polžim na površino in bulim 3 minute v njega-in nič.Tako vstanem iz wc-ja (ja, še kar sem gor sedela), se oblekla, potegnila vodo, umila roke...in pogledam proti testu, da bi ga vrgla stran in ko ga dvignem, se mi zazdi, da nekaj vidim...in ko sem ga dvignila proti luči, se je čisto rahlo vidla črtica.In tako bulim v test še nadaljnih 10 minut in se črtica vidi skoz bolj.Ko je minilo pol ure, je bila že ista kot kontrolna.Ponovila sem test še naslednje jutro in spet isto, ful časa je rabilo, da postane res vidna.In sem bila noseča, žal pa je bila prazna vrečka in abrazija.Sedaj poskušava znova.....Tako, da če je "nekaj videt" imaš šanse, da bo čez 9 mesecev še bolj vidnouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem