writing-img

Izkušnje z vozičkom

clock-img

09.12.2007, 21:57

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Me zanima,če ima katera voziček Quinny Frestyle 3XL Comfort.Kakšne slabosti ima....
Hvala

clock-img

09.12.2007, 22:11

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Prednosti je več kot slabosti; ga ne menjam!!! Je pa res nekoliko težek (za nosit). Kljub temu ga sama nesem po stopnicah. Sicer se ga pa z lahkoto vozi (z eno roko), športni del se čisto poleže, nastaviš ga lahko v obe smeri vožnje,...

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

09.12.2007, 23:15

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Prosim, ce uporabis iskalnik, ker o tem vozicku je bilo pa res ogromno ze napisanega, pa bos prebrala izkusnje in mnenja uporabnic.

clock-img

09.12.2007, 23:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Prednosti je več kot slabosti; ga ne menjam!!! Je pa res nekoliko težek (za nosit). Kljub temu ga sama nesem po stopnicah. Sicer se ga pa z lahkoto vozi (z eno roko), športni del se čisto poleže, nastaviš ga lahko v obe smeri vožnje,...

Podpis.

clock-img

17.12.2007, 16:01

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Midva sva ga kupila, čeprav bo še nekaj časa čakal.user posted image  Najcenejši je na soncek.si
V Arielu in Turbolimaču je cena višja.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

17.12.2007, 18:00

clock-img

Sunny Morning

pencil-img

2626

Midva sva ga tudi nabavla. Čeprav za enkrat še samo stoji v hodniku so moji prvi vtisi pozitivni. Mislim, da mi ne bo žal, da sem se odločila zanj.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

clock-img

17.12.2007, 18:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ja, mi ga sedaj uporabljamo že 1leto. nonstop. in voziček je kot nov.user posted image
kaj natančno te pa zanima?

clock-img

17.12.2007, 18:10

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo sicer še 4-kolesno varianto. Ampak je res super. Vse kar so napisale drži. Pa ker se poleže v povsem ležeč položaj sploh ne rabiš košare, samo vrečo, pa je user posted image

Sem imela 2x zimske dojenčke, pa smo bili brez problema brez košare.

Pa za zraven obvezno kupi maxy cosi lupinico.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

17.12.2007, 22:47

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Kakšne slabosti ima....

če imaš dovolj velik avto in če ti ga ni treba vsakodnevno vlačit po stopnicah v stanovanje, jih nima user posted image  

yeah, thats me ;)

clock-img

18.12.2007, 08:41

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

no ja, mi2 sva se na začetku tut s cliotom vozla naokoli in je šlo BP, tisto sprednjo kolo dobiš dol v milisekundi, in nazaj gor. zlaga se preprosto. težek pa tut ni tolk, da bi zdej umrl zraven. pač dvigneš, da š v avto in voila....ter obratnouser posted image

clock-img

26.12.2007, 20:24

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Se strinjam z vecino predhodnic. Najvecji minus je teza, drugace pa super, kompakten, varen vozicek.

clock-img

27.12.2007, 08:44

clock-img

inesc

pencil-img

298

Zdravo!

Imam rahle težave pri izbiri vozička. Na tržišču jih je enostavno preveč. Sedaj sva se s partnerjem odločila, da bova nabavila Stokke Xplory. A ima morda katera izkušnje z njim? Sem prebrala vse možne teme, ki se tičejo omenjenega vozička, vendar bi rabila še vaše mnenje in izkušnje - sej veste, da je to bolje kot vsak opis s strani proizvajalca ali pa prodajalca. Samo izkušnje štejejo...

Hvala in lp, Ines

clock-img

27.12.2007, 10:48

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: inesc

Zdravo!

Imam rahle težave pri izbiri vozička. Na tržišču jih je enostavno preveč. Sedaj sva se s partnerjem odločila, da bova nabavila Stokke Xplory. A ima morda katera izkušnje z njim? Sem prebrala vse možne teme, ki se tičejo omenjenega vozička, vendar bi rabila še vaše mnenje in izkušnje - sej veste, da je to bolje kot vsak opis s strani proizvajalca ali pa prodajalca. Samo izkušnje štejejo...

O tem se je pisalo pred kratkim:      http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2073162

clock-img

28.12.2007, 10:18

clock-img

inesc

pencil-img

298

Hvala Pia77, vendar je bila ta debata bolj nedebatauser posted image . Morda bi katera imela še kaj več za pripomnit.

Pa lep dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem