writing-img

Izlet v Ljubljano z otrokom

clock-img

06.08.2012, 09:35

clock-img

Jullija

pencil-img

131

Je kaj zelo zanimivega za 4-letnico v Ljubljani razen živalskega vrta in kopališča? Gremo na enodnevni izlet oz. bolj popoldanski, ker imava neke obveznosti v LJ, pa me zanima, če bi lahko kam skočili, da bi bilo še najini hčerki zanimivo?

clock-img

06.08.2012, 09:50

clock-img

petruska

pencil-img

465

v mestu je prav fino, pa se lahko še z kavalirjem zapeljete po mestnem jedru (vozi po centru zastonj), pa z vzpenjačo do gradu,...ali pa z barko po ljubljanici.

clock-img

06.08.2012, 11:19

clock-img

sagos

pencil-img

19

Na grad vozi tudi vlakec, zna biti luštno. Drugače je pa tudi v Tivoliju prijetno, po novem je pod halo Tivoli Lumpijev zabaviščni park z napihiljivimi in drugimi igrali.

clock-img

06.08.2012, 13:11

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Mi smo bili v soboto v Lumpi parku, pa smo po pol ure šli. Če je takšno vreme kot naprimer danes, je tam nevzdržno, ker žge kot...Večina igral je razbeljenih. Sem pa bila razočarana tudi ker je skoraj vse noter plačljivo, čeprav kupiš vstopnico.

clock-img

06.08.2012, 16:49

clock-img

sagos

pencil-img

19

No, hvala za info o Lumpijevem parku. Nam še sploh ni uspelo vstopiti, ravno zaradi vročih dnevov, smo bolj kukali od zunaj. No pa naš pobalin je še malo premajhen. Nisem pa vedela, da je treba vse dodatno plačat user posted image , na informacijah niso nič povedali. Bomo raje kar na igrala v Tivoliju zavili user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem