writing-img

Izlet z vlakom

clock-img

02.07.2007, 13:25

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Načrtujemo podaljšan vikend, v katerem si nameravamo ogledati lepote Slovenije. Radi bi šli z vlakom, nekje 2x prespali, počeli nekaj, kar bi bilo zanimivo za triletnico in dva odrasla. Nismo fani toplic, tako da prosim za kakšne druge ideje. Hvala!!!

clock-img

04.07.2007, 22:51

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Sicer nimam izkušenj z zleti z vlakom, a ti za ta vikend predlagam Maribor z okolico. V Mariboru se končuje festival Lent, kjer se bodo odvilo še nekaj finih otroških predstav in seveda pouličnih gledaliških predstav. Čez dan pa predlagam izlet na Pohorje z gondulo, pa še kaj bi se našlo...tudi toplice, če ste že taki faniuser posted image .

Mogoče še kaka ideja na http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/izleti/ponudba_izletov/

LPuser posted image

PS: Upam, da nisi iz Mariborauser posted image . Sem gledal v tvoj profil, pa ni tega podatka.

clock-img

04.07.2007, 22:54

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Evo še link od Lenta http://lent.slovenija.net/ Upam, da mi Marogica ne bo zamerila, ker delam namesto nje reklamouser posted image

LPuser posted image

clock-img

04.07.2007, 23:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Baldi

predlagam Maribor z okolico. V Mariboru se končuje festival Lent, kjer se bodo odvilo še nekaj finih otroških predstav in seveda pouličnih gledaliških predstav. Čez dan pa predlagam izlet na Pohorje z gondulo, pa še kaj bi se našlo...tudi toplice, če ste že taki faniuser posted image .

....lakoto pa pridete k nam v picerijo potešit...user posted image

Ne Baldi, nisem jezna, prej vesela, da delaš reklamo tako raznolikemu festivalu. Sem imela obisk iz Švice(4 motoristi--auuuuu), so se že napovedali za drugo leto....user posted image

Komaj čakam, da bo petekuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.07.2007, 23:19

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

....lakoto pa pridete k nam v picerijo potešit...user posted image

Sem slčajno malo brskal po netu in sem res našel eno fajno picerijo v Mariboru, ki veliko obeta http://www.moja-pizzeria.com/ Pa baje jo ful hvalijouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Komaj čakam, da bo petekuser posted image

Jest tuduser posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 18:44

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ta vikend gre Hana na morje, naslednje leto pa res!!! Lent nam ne uide. Na pico pa pridemo že prej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem