writing-img

Izleti Tučepi in okolica

clock-img

25.06.2011, 21:36

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Letos gremo za 15 dni v Tučepe in ker ne mislimo bit samo na plaži me zanima, kam vse lahko gremo. Ni blema peljat se 100 km, samo da bo fajn. user posted image

Kakšen predlog tistih ki ste že bili?user posted image

clock-img

02.07.2011, 15:04

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Hvala Volga, še imam malo časa da preštudiram.user posted image

Me pa zanima če iz Tučepov vozijo na bližnje otoke kakšne ladje, kao organiziran izlet. Sicer se nekako ne moremo odločit kaj je boljše, al z avtom v lastni režiji, ali skupinsko organizirano??user posted image

clock-img

07.07.2011, 15:07

clock-img

S*

pencil-img

3006

Izleti z barko so organizirani iz Makarske, do tja pa je organiziran prevoz. So pa izleti na Hvar, Brač in na Korčulo. Mi smo bili lani, je bilo lepo samo vroče ko...So pa to celodnevni izleti in imajo vkljućeno kosilo.

clock-img

10.07.2011, 20:52

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Hvala S, sedaj sem že dol in sem kar na mestu samem ugotovila kako in kaj.user posted image

Je pa tu res lepo, imaš vse kar ti srce zaželi, samo vroče je pa res za umret. Še sreča da je dovolj sence in pa app čisto ob morju da se lahko vsaj notri razhladimo.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem