writing-img

Izostanek menstruacije s klomifenom

clock-img

16.05.2009, 18:35

clock-img

Anonimen

Sem nova na tem forumu imam pa sledečo težavo, včeraj sem pričakovala menstruacijo po 2. ciklu jemanja klomifena, vendar jo do danes še ni.Prvi ciklzus sem bla spremljana z UZ, 11. dan je bil folikel velik 17mm.Torej sem dobo reagirala n klomifen!
Sedaj me pa skrbi ali je možno da telo en mesec odreagira in naslednji mogoče ne? Delala sem test danes popoldne, Fs in je bil negativen, počutje ni nič spremenjeno, v dnevih ovulacije me je normalno močneje špikal, prsa pa nimam tako občutljiva so pa povečana.
Kakšne so vaše iskušnje, no ki ste imele tako situacijo?

Sem user posted image ker spet ne vem kaj se dogaja?Ali ste imele mogoče zamike med user posted image ko ste jemale klomifen?
Našla sem podobne teme, ne pa ravno tega, zato se opravičujem, če spet odpiram stare teme!

clock-img

16.05.2009, 22:17

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Vse je možno, tudi meni je klomifen podaljšal ciklus!

clock-img

16.05.2009, 22:46

clock-img

Anonimen

Problem je v tem da sem mela 1. menstruacijo po klomifenu ravno na 29 dan, kot takrat pred KT.Se mi je kar zasmejalo ko je bila spet točna..no sedaj pauser posted image
Kdaj potem predlagate da ponovim test?
Ali je možno da semuser posted image čisto brez vseh znakov, pa sem test naredila prehitro, namreč danes je 29 dan?

clock-img

17.05.2009, 20:32

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Test naredi 1 dan po izostanku glede na tvoj najdaljši ciklus!

clock-img

17.05.2009, 23:00

clock-img

Anonimen

Hm tega pa ne razumem, po jemanju KT je bil moj najdalši ciklus 45 dni, vendar nisem imela klomifena, sedaj prvi ciklus ko sem ga jemala pa sem user posted image dobila na 29 dan.Danes je 32 in je ni, naredila sem z jutranjim urinom še enkrat FS test...vendar -, samo se mi zdi pa čudno da tam okoli napisa max ostane če pogledaš postrani barvna črta slabo vidna, mislim pa da ni to prostor za kontrolno. Prsa me že nekoliko bolijo...vndar nič novega.
Kdaj naj potem takem delam test in kateri je zanesliv, Fs bi moral pokazati prej kot CB a ne?

clock-img

18.05.2009, 09:46

clock-img

lambada

pencil-img

52

Ko sem bla v drugem drugem korgu z klomifenom, tudi jaz nisem dobla dobla user posted image . G je rekel, da nisem odreagirala na klomifen. V prvem ciklu pa sem.
Ti pa še vseeno ponovi test čez par dni.

clock-img

18.05.2009, 13:45

clock-img

Anonimen

Ja bi kar rekla da je to možno ja.Bom ponovila test čez kakšen teden, potem pa bom poklicala ginekologa.Kako pa si potem prišla do menstruacije, so ti jo sprožili umetno, ali si čakala da pride naravno.Sem pa resnično imela veliko manj problemov sedaj v drugem ciklu, rezultat je pa znan, najberš nisem ovulirala.
Lambada kaj so tebi potem povečali odmerek ali kako?

clock-img

19.05.2009, 10:18

clock-img

lambada

pencil-img

52

Jaz sem šla čez kaki mesec po izostankuuser posted image  do g in mi je takrat okril pregrado. Pregrado so mi odstranli. zdaj pa pridno jem primolut nor, da  bom dobla user posted image , saj je od marca nisem imela, pol pa na klomifen. Zdaj še mam predpisan enak odmerek. Pol pa bomo vidli.

clock-img

19.05.2009, 10:45

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Da ti povem mojo izkušnjo...

Prvi cikel, reagirala na klomifen, jedla sem eno tableto od 3. do 7.dne, na 12.dan je bil folikl velik 20mm, 14.dan ni bilo videti nič več, do O je prišlo. Cikel je bil dolg 29.dni
Drugi cikel, spet ena tableta na dan od 3. do 7.dne, 13.dan UZ, folikla nobenega, kar pomeni, da nisem reagirala na klomifen. M mi je zamujala en teden, ko je prišla, je bil samo rjav izcedek (vložka ni bilo potrebno, ker je bil res rahel) in izcedek je trajal slabe tri dni nič več. Torej do O ni prišlo zato tudi takšna zmešnjava.
Tretji cikel s klomifen, povečana doza na dve tableti na dan od 3.do 7. dne cikla, 11. dan je bil folikl velik 15mm, 14.dan 19 mm, 17.dan ni bilo videti nič, do O je prišlo in prav ta cikel je bil pri nama uspešen, saj sem točno na 29.dan cikla delala test in je pokazal dve črtici, amapk žal se je v nedeljo končalo s čiščenje (v 8.tednu nosečnosti)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

20.05.2009, 14:00

clock-img

Anonimen

Ja vse bolj mam na sumu da je pri meni zgodba podobna, vsaj taprvi del, ker kar nisem imela podobnih občutkov glede ciklusa, pa tudi vedno me pred user posted image boli križ, pa tudi prejšnji ciklus je prišla točno 29 dan, sedaj pa kar nič, prsa me bolijo šele sedaj ko mi zamuja, jutri še enkrat naredim test, potem  pokličem ginekologa. Tebi pa zaljubljena 23 želim da ponovno zagledaš tisti magičniuser posted image aliuser posted image in da se seveda konča srečno. Sem imela pa pred dvemi dnevi prebavne težave, drisko, slabost, sedaj sem že ok, je pa štorasta zadeva ker imam v začetku junija določene obveznoisti pr katerih bi bilo še kako štorasto da imamuser posted image .Ampak kaj hočemo, tako je, moremo kar z dvignjeno glavo naprej.

clock-img

20.05.2009, 14:12

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

Anonimen...meni se je to zgodilo samo en ciklus jemanja klomifena...in tisti mesec nisem čutila nobenih bolečin v jajčnikih, nič vročinskih valov...in res nisem dobila user posted image
tko, da so mi jo sprožli z Dabrostonom...no od takrat je leto in pol in se mi to ni več zgodilo
lahko pa tudi, da si imela tokrat O precej pozno in bo user posted image  prišla v naslednjih dneh
recimo, jaz imam ciklus na 29 do 34 dni...to je skoraj en teden razlike...počaki še par dni in če ne dobiš user posted image , naredi še CB

clock-img

20.05.2009, 15:29

clock-img

Anonimen

Ja tako bolečine v jajčnikih že,  vendar manjše, pa tudi poželjenje ni bilo v času predvidene ovulacije enako kot prejšnji mesec, točneje je bilo manjše.Ja jutri je 6 dni zaostanka mojeuser posted image , naredila bom še CB in potem bom kar poklicala ginekologa.

clock-img

20.05.2009, 18:15

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Anonimna, hvala ti.

Upam, da je le bila O malo pozneje in te razveseli plusek, če pa žal ne bo, pa optimistično v nov boj. Držim pesti

clock-img

22.05.2009, 10:15

clock-img

Anonimen

Takole punce, naredila sem CB in je bil negativen, sem pa že naročena pri ginekologu.Tako da je po vsej verjetnosti moja ovulacija splavala po vodi. Zato imamo ginekologe in ja v veliki večini vedo kaj narest. Tako da grem z dvignjeno glavo naprej, v novi upam da uspešen boj.

clock-img

22.05.2009, 11:23

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

Anonimna user posted image

clock-img

22.05.2009, 12:57

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Anonimna, objemček in želim, da bo naslednji krog s klomifenom uspešnejši. Drži se

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem