writing-img

Izpadanje las

clock-img

24.06.2005, 14:02

clock-img

Tarina mami

pencil-img

22

Živjo punce!
Saj je verjetno čist normalno - ampak vseeno - ali vam tudi fejt izpadajo lasje:((. Sem mamica 5 mesečne punčke in zadnja 2 meseca, sploh pa zadnje tedne mi grozno izpadajo lasje. Lasje so povsod, ampak najbolj me pa moti ko jih vidim povsod po Tari.
Zmeraj bolj razmišljam da bi se čist na kratko postrigla - da bo mir.
Kako je pa kaj z vami. Kakšne so pa vaše izkušnje.
Pozdravček!

clock-img

24.06.2005, 14:03

clock-img

Anonimen

Poglej v zadnjem albumu mojo frizuro. najboljše proti izpadanju las.

clock-img

24.06.2005, 14:05

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Pred nosečnostjo so mi full izpadali, ko sem bila :nosecka: mi ni izpadel niti eden, zdaj pa spet fuuuuuulllllll:(. Tud jaz razmišljam, kako ukrepati:zmeden:

lp:muca:

clock-img

24.06.2005, 14:06

clock-img

lin

pencil-img

2504

Tudi mi smo šli čez to,zdaj se je pa umirilo.

clock-img

24.06.2005, 14:12

clock-img

Anonimen

ja je obdobje. to je vpliv upada hormonov. tut men so ful izpadale, pa se je umirilo.

najbl mi je smešn da se dogaja isto psom. ko je naša bivša psica povrgla mladiče se je čez 2 mesca tko ogulila, da se ji je koža vidlaje bla pa pasma samojed, pa veste kok kocin majo ti psi drgač :) k sreč se ljudje ne ogulmo tolk :)

lp lara

clock-img

24.06.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

No, potem pa sem jaz kot samojedka:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

24.06.2005, 20:20

clock-img

daisy

pencil-img

437

tudi meni v zadnjem mesecu lasje ful ampak res full izpadajo!! kar mi ne izpade mi pa :duda: populi . če bo šlo tko naprej, bom kmalu brez las.

clock-img

24.06.2005, 21:42

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jaz ap ne bi imela nič proti, če bi se mi dlake ogulile do kože. Bi lahko stran vrgla britvice in depilacijske kreme. :)-

clock-img

25.06.2005, 09:56

clock-img

Tanyya

pencil-img

171

kaj pa če bi poskusila Nutrival plus?Tablete,ki se dobijo v lekarni.Mislim da ne bi smele vplivati na dojenje,kar je polno nekih vitanimov.Najboljše da se pozanimaš v lekarni.Priporočajo jemati 2 meseca,potem je mir.Meni je pomagalo.Držim :miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem