cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izpadanje prvih laskov

clock-img

05.09.2007, 14:38

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Naš sonček je star 3 mesece in pol. Rodil se je s ful gostimi laski, zdaj pa le-ti izpadajo v šopih. Na jogiju jih je ogromno, če mu grem z roko čez lase, mi med prsti ostanejo celi šopi... Ali gre za normalno izpadanje prvih laskov ali pa bi me moralo to skrbeti? Kako je bilo pri vas?

clock-img

05.09.2007, 14:43

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

tudi naša punca je imela po plenički, ki jo je imela pod glavico polno laskov, pa je je sedaj umirilo. baje je to normalno-vsaj meni so to rekli

clock-img

05.09.2007, 14:44

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Tudi moj se je rodil z pravo košaro na glavi, okrog treh mesecev so mu začeli izpadati, vendar so mu takoj istočasno rasli novi, tako da ni nikoli bil brez.

clock-img

05.09.2007, 15:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pri nas tudi zgleda, da ji začenjajo odpadati-tam kjer leži so vedno laski

clock-img

05.09.2007, 15:17

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Naši pupi so pri enem mesecu odpadli vsi laski in smo bili do leta in pol čisto brez njih. Sedaj je stara pa 2 leti in 7 mesecev pa imamo prave kodrčke in obvezno špangice, ker ima drugače vse na okicah.

Nič bat to je normalno.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

05.09.2007, 20:07

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Baje prvi lasje odpadejo - pravijo da to sploh še niso pravi lasje. Le-ti tudi odpadejo v celoti. Če imaš srečo odpadajo postopoma, ko poganjajo že pravi prvi laski - puhec. Sicer pa ni nič neobičajnega če se zgodi da na1x izgubi vse te pred-laske in ostane plešast do svojih las. Skratka vse je normalno!!!user posted image

clock-img

05.09.2007, 20:52

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša se je tudi rodila z gostimi dolgimi laski, ki so kmalu začeli izpadati. Do cca 7 meseca je imela zelo veliko plešo zadaj. Zdaj pri skoraj 10ih mescih pa lasje hitro rastejo.

clock-img

05.09.2007, 21:28

clock-img

rr.mm.dd

pencil-img

66

Kdaj ste jih pa prvič strigle?
Še velja rek, da jih moraš do 6m postričt (ne vem, al enkrat postričt ali večkrat stričt), da imajo potem goste lase?

clock-img

05.09.2007, 22:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je imela ob rojstvu dokaj goste črne laske, ampak zelo kratke. Po 2.mesecu so ji ful začeli izpadat. Je bilo vse črno na plenički user posted image

clock-img

06.09.2007, 14:17

clock-img

tadejat

pencil-img

156

Mojemu prvorojencu so izpadli vsi prvi laski, ampak postopoma, opazila sem samo pri kopanju. Nisem še slišala, da tako hitro izpadajo?

clock-img

06.09.2007, 16:45

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Naši tudi laski izpadajo. Je zadaj že čisto plešasta, le spodaj ima laske. Se hecamo, da je taka kot njen dedekuser posted image .
Sem pa opazila puhek spodaj, ki je mal svetlejši od teh prvih laskov.

clock-img

07.09.2007, 20:03

clock-img

urskas

pencil-img

683

tudi naša je zdaj že bez prvih laskov, ki so bili dokaj gosti in zelo temni. Zdaj imamo že nekaj milimertov dolge ta prave blondne laske...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem