writing-img

Izpis iz vrtca za 1 mesec

clock-img

24.01.2008, 21:19

clock-img

žarnica

pencil-img

706

NO,ker je naša punca zelo veliko bolna,sem jo zadnjič šla izpisat oz.odjavit za 1 mesec. PA mi je rekla vzgojiteljica,da to ni več možno,ampak samo ko otrok pride nazaj,prinesemo zdravniško potrdilo,da je zdrav. In to je to.

Lani vem,da smo imeli obrazec odjava ali izpisnica, in odjava je bila možna največ za en mesec,da je še otroka čakal prostor v vrtcu.

A to je pa zdaj po novem?user posted image

clock-img

24.01.2008, 21:23

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Pri nas je tudi tako. Le z zdravniškim potrdilom lahko otroka izpišeš za mesec dni.

clock-img

24.01.2008, 21:31

clock-img

Noel

pencil-img

344

Če ga na ta način izpišeš moraš vrtec prav tako plačevati tudi za ta čas, ko otrok ni v vrtcu (osnovo). Sicer pa imaš možnost, da ga iz vrtca izpišeš in takoj nato nazaj vpišeš in navedeš kdaj naj bi otrok pričel obiskovati vrtec. Na ta način mu brezplačno hraniš mesto v skupini.

clock-img

25.01.2008, 08:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja, sicer pa je ta začasni izpis možen samo v poletnih mesecih. Ampak isto plačaš.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

25.01.2008, 10:08

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Pri nas se temu reče rezervacija in je možna le v mesecih junij, julij, avgust. Plačamo polovico običajnega zneska. Če bi pri nas izpisal otroka za en mesec, ni garancije, da bo čez en mesec mesto v skupini frej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem