writing-img

Izpit

clock-img

13.12.2007, 20:46

clock-img

Anonimen

Zdravo,

Ali je na tem forumu slučajno kdo, ki je moral opravljati državni izpit iz javne uprave?

Jaz ga imam namreč kmalu in se ga zelo bojim. Snovi je ogromno, kdor vse to zna je res lahko samo dr.

Ko eno snov preberem, že drugo skoraj vso pozabim.user posted image

Zanima me predvsem ali je ustno treba znati zelo podrobno.....saj neka vprašanja krožijo po netu.

Mogoče rabim samo malo vzpodbude.

Hvala

clock-img

13.12.2007, 20:50

clock-img

Anonimen

Izpit sploh ni hud.
Čeprav sem se ga jst bala k user posted image  križa, ker me je kolegica pravnica ful prestrašla. Pa sploh ni blo panike.

Spodbuda:

Če sem se jst naučila 14 tadebelih fasciklov + 1 tekoči meter literature bo tebi to itak mala malca... boš vidla.

Ps: sam firbec zakaj za boga pa je blo to treba pod anonimno? Ker to je po svoje mal 'nepotrebno'.

clock-img

14.12.2007, 12:14

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Res ni hudeda, 2-3 tedne časa imaš dost.

Še nisem nikogar srečala, ki bi na tem izpitu padel. user posted image

clock-img

14.12.2007, 12:37

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Hoj!

Jaz sem ga delala 14. novembra (torej točno 1 mesec nazaj).

če rabiš kak info se pa obrni na moj ZS, vendar ti lahko odgovorim šele v ponedeljek, ko bom spet v službi.

Kje pa delaš? na občini, ministrstvu, sodišču???

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

14.12.2007, 17:15

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

Čeprav sem se ga jst bala k križa, ker me je kolegica pravnica ful prestrašla.

to je blo zato, ker za normalne ljudi ni isti kot za tiste s pravneuser posted image . če ne ga je pa tut moja mama nrdila, pa je ful neki paničarla prej.

clock-img

16.12.2007, 14:39

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

Čeprav sem se ga jst bala k križa, ker me je kolegica pravnica ful prestrašla.

to je blo zato, ker za normalne ljudi ni isti kot za tiste s pravneuser posted image . če ne ga je pa tut moja mama nrdila, pa je ful neki paničarla prej.

Očitno sem imela srečo, ker sem delala enakega kot tisti "normalni" ljudje. Sva pa s kolegom (tudi pravnikom) oba imela zelo simpl vprašanja za ZUP - to je bila pa edina stvar, ki naju je skrbela.

Je pa verjetno za pravnike lažje, ker smo celo snov že prej na faksu predelali. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem