writing-img

Izpit iz upravnega postopka

clock-img

31.08.2007, 12:49

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

A ga je katera delala? Zanima me zato, ker ga bom morala tudi sama naredit, pa bi se rada malo prej pripravila in me zanima, če ima katera kakšne zapiske v e obliki.
Najlepša hvala!

clock-img

31.08.2007, 13:01

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Jaz sem ga delala: Je pa razlika če ga delaš v LJ ali MB. No jaz sem ga delala v LJ. predavanja so trajala 3 dni. Na izpit se prijaviš ko milsip da znaš in izpit je sestavljen iz pisnega in ustnega dela. meni se ni zdelo posebno težko. naučiš se uporabiš malo zdrave kmečke pameti -  logike pa je.

Sedaj se moj delovni čas končuje, tako da se danes ne moreva več brati. če te kaj zanima mi piši na ZS pa ti odgovorim v ponedeljek.

clock-img

31.08.2007, 13:04

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Skripte dobiš na

http://www.mju.gov.si/si/usposabljanje_in_strokovni_izpiti/upravna_akademija/strokovni_izpiti/

tam imaš tudi cenik

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

31.08.2007, 13:56

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

če greš v mb imaš na strani od pf skripto.

http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=151

jaz sem se učila po njej.
lp

clock-img

21.02.2008, 21:00

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

A ima kdo še kakšne izkušnje z izpitom iz upravnega postopka - koliko časa se ga je potrebno učit, kako izgleda pisni del (predvidevam, da morš napisat odločbo oz. sklep) in kako ustni del. A maš lahko na pisnem delu zakon pri sebi al morš nekatere člene napamet znat user posted image   Baje tega izpita od druge polovice leta naprej na upravni akademiji ne bodo več izvajali.

Polona31 kaj si mislila s tem, da je full velika razlika ali ga delaš v LJ ali v MB? A še kdo dru kaj ve o kakšni razliki v izpitu?

Aja še to, če je bila katera na pripravah, a prosim pove, če so kvalitetne ali je to stran vržen denar user posted image

LP vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem