writing-img

Izposoja otroških digitalnih tehtnic

clock-img

09.12.2008, 11:32

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Včasih sem ob kraju na RR videla reklamo za izposojo otroških tehtnic, danes pa te reklame ni. A mogoče katera ve, kako se imenuje ta stran. Tudi na Googlu je ne najdem-mi vrže ven eno iz Maribora, ta pa mislim da je v Ljubljani. Hvala za pomoč!

clock-img

09.12.2008, 11:35

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ne, firma je iz MB in so zelo prijazni. Jaz sem imela izposojeno 2 meseca in sem jim še danes hvaležna da so se našli na trgu user posted image  Mislim da najdeš pod baby nega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

09.12.2008, 11:51

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

mi smo si jo tudi želeli sposodit, pa smo nato preračunali, da jo bomo imeli par mesecev in je ceneje če jo kupimo. in se je izkazalo za enega boljših nakupov. smo jo ful uporabljali in sedaj čakamo novega otročka, tako da jo bomo zagotovo več kot amortizirali.

clock-img

09.12.2008, 12:12

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: zaspanka

mi smo si jo tudi želeli sposodit, pa smo nato preračunali, da jo bomo imeli par mesecev in je ceneje če jo kupimo. in se je izkazalo za enega boljših nakupov. smo jo ful uporabljali in sedaj čakamo novega otročka, tako da jo bomo zagotovo več kot amortizirali.

to je pa tudi res. Jaz sem jo vzela šele pri 6mesecih, ker se je slabo redila (potem ugotovljeno, da zaradi alergije na KM), če pa jo že od začetka rabiš, mora nakup res ni nesmiselen, saj se ti v 7-8h mesecih povrne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

09.12.2008, 18:25

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Mi smo jo tudi kupili. Sedaj pa je ne potrebujemo več, tako da če si zainteresirana se mi lahko javiš na ZS

clock-img

09.12.2008, 22:23

clock-img

Todala

pencil-img

76

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ne, firma je iz MB in so zelo prijazni. Jaz sem imela izposojeno 2 meseca in sem jim še danes hvaležna da so se našli na trgu user posted image  Mislim da najdeš pod baby nega user posted image

Če potrebuješ samo za 2-3 mesece, se splača izposoditi, saj tehtnica stane v trgovini 70€ (v akciji) izposoja pa 10€/mesec, pa še na dom pripeljejo. Dostavijo tudi v Ljubljani. http://www.baby-nega.si/20164/28501.html

clock-img

10.12.2008, 09:28

clock-img

Adelina

pencil-img

962

V bistvu jo rabi moja sestra, ki se ji hčerka nič ne redi, pa sva razmišljali, da bi si jo za mesec ali dva sposodila, če pa jo uporabljaš več kot pol leta pa itak, da se jo bolj splača kupit.
Todala, vem da dostavijo tudi v Ljubljano, sam mi oz. sestra je kar precej oddaljena iz Lj. Še enkrat vam hvala!

clock-img

12.12.2008, 12:17

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Mi smo si jo izposodili v trgovini Farcom, poglej na netu, če imate Farcom kje v bližini. Se pa ne spomnim ceno izposoje, smo jo imeli izposojeno za krajši čas (prvi mesec, ker sem bila na začetku bolj švoh z mlekom, naš pikec je bil zaspanček zaradi zlatenice, tako da je bilo treba malo kontrolirat težo).
Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem