writing-img

Izpostavljanje soncu

clock-img

26.07.2009, 22:44

clock-img

Anonimen

Nekje sem zasledila, da ko je sonce tako nizko, da je senca človeka daljša od človeka, potem sončni žarki niso še/več nevarni in da takrat pri otrocih ni potrebno več uporabljat klobučka in sončnih krem ... kaj menite, ali to drži? Ko sem sama na sprehodih opazovala senco, se mi zdi da je krajša od mene nekje med 10. dopoldne in 16. uro popoldne ... samo ob sončnih dnevih ne morem, da ob 16ih ne bi tamali dala pepenyja gor pa kremico z zaščito na noge.

clock-img

26.07.2009, 22:52

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Se strinjam s tabo.
Jaz otroka zaščitim pred soncem dokler tudi mene moti oz. mi je vroče. In te dni je bilo še ob šestih zelo vroče in sem iskala senco.

clock-img

27.07.2009, 10:44

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ja, čisto po občutku je najbolj prav. Če tebe sonce žge, potem nežno otroško kožo še bolj, pa kolikor je že ura in kolikor je že dolga senca.

Je pa tudi odvisno in od kože otroka, kako svetlo ima. Jaz mojega npr. nikoli nisem za na sprehode mazala s sončno kremo. To smo uporabljali samo na morju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem