cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izpuščaji po ličkih in čelu

clock-img

31.03.2008, 09:09

clock-img

anca9

pencil-img

5

Naš mišek je star skoraj 6 mesecev in pred 4 dnevi so se mu po ličkih in čelu naredili izpuščaji ali mozolji, nekateri kar veliki. Srbi ga ne (vsaj praska se ne), hrana pa.. Ne je nobenih kupljenih kašic, vse sama delam doma, je pa le prekuhano sadje in zelenjavo.  Alergija torej verjetno ni (edina nova stvar, ki jo je jedel je hruška, prekuhana). Ampak pikice so le po obrazu, nikjer drugje. Pa še precej raskave so. Sem namazala z bepanthenom, pa ni nič boljše.. Kaj menite?

clock-img

31.03.2008, 09:14

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz bi na tvojem mestu ga peljala k P pokazat. user posted image  naša je imela rdeče pikice od potenja, al pa od 6.otr.bolezni (samo so se ji čez kak dan, dva razpasle še po telesu). samo, če niso samo pikice, ampak prav mozoljčki, bi jaz šla k P - že zaradi mirne vesti. ne vem, morda ti bodo ostale vedle še kaj pametnega povedat.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

31.03.2008, 09:16

clock-img

noe

pencil-img

982

Lahko da je od hruške, je alergena. A si zamenjala prašek?
Jaz sem moji pikici prala brezz mehčalca, vzadnič pa sem dodala čisto malo lenorja sensitive in je bila vsa pikasta, tako da sem še potem enkrat vse sprala.

clock-img

31.03.2008, 09:18

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Tudi, ce sama kuhas, ima otrok lahko alergijo na katero hrano.. Poklici P, ali pa pojdi tja, ceprav odsvetujem. Kar poklicat.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

31.03.2008, 09:18

clock-img

anca9

pencil-img

5

Ja, sem pomislila na peto, pa na šesto bolezen tudi. Samo vročine nima.

clock-img

31.03.2008, 09:19

clock-img

anca9

pencil-img

5

ne, praška nisem zamenjala. Mehčalca pa itak ne uporabljam.

clock-img

31.03.2008, 11:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Alergijo ima lahko tudi od doma kuhane hrane,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem