writing-img

Izpuščaji po vratu

clock-img

25.08.2006, 22:37

clock-img

Darči76

pencil-img

140

POzdravljene!

Naš user posted image  ima že nekaj časa zelo suho kožo po vratu in pod pazduhami. Na koži so tudi drobne rdeče pikice.  Prej, ko je bila vročina, semmislila, da je zaradi vročine, sedaj pa si ne znam razlagat.

Sem ga pred 3 dnevi začela mazati z mastno kremo, pa zaenkrat še nič ne kaže na izboljšanje.

Je imela katera podobno izkušnjo? Kako ukrepati?
Razmišljam, da se bova šla pokazat pediatrinji, če se do ponedeljka ne popravi...

Lep večer!

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

clock-img

26.08.2006, 10:45

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

V času hude vročine je tudi naš user posted image  dobil drobne mozoljčke na tistih delih telesa, kjer se obleka ali plenice najbolj drgnejo ob kožo in sicer po vratu ter tik nad ritko, kjer se konča plenica. Sem mazala z Bepanthenom in nekaj časa ni kazalo nobenih znakov izboljšanja, potem pa je vse skupaj po kakšnem tednu dni izginilo. Je pa res, da smo takrat šli na morje in je bil večino dneva nagec. Tako da nisem najbolj ziher, kaj je pomagalo - Bepanthen ali gola koža user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem