writing-img

Izracun PDP

clock-img

12.07.2006, 13:35

clock-img

Anonimen

Zivjo,
zanima me, kako je z izracunom, ce M nimas na 28 dni... Imamo jo na 34-35 dni. Nazadnje, ko sem bila noseca (zal se je koncalo prezgodaj) mi je to skoz narobe hodilo, ker G je racunala po 28 dnevnem ciklusu in zato so bila skoz odstopanja... A je boljs G kr rect, da si imel zadnjo M teden dni kasneje kot si jo dejansko imel (vem, da je butasto, ampak me je to ful motilo nazadnje..).
Se opravicujem za anonimnost, zaenkrat se ne zelim javno oznanit, da ne bo prislo do napacnih ljudi prezgodaj(sluzba,..).
Ful hvala za odgovor.

clock-img

12.07.2006, 13:38

clock-img

Anonimen

http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp 

Tu vpiši podatke in določi dolžino cikla in boš takoj videla kje si!

clock-img

12.07.2006, 13:44

clock-img

emaa

pencil-img

7450

G ti bo na začetki izračunal PDP glede na prvi dan zadnje M, nato pa bo z UZ PDP spreminjal, če velikost user posted image  ne ustreza računanju glede na M. Moj PDP je ostal nespremenjen, ker v velikosti ni odstopanj pa imam ravno tako neredne cikluse.

clock-img

12.07.2006, 17:28

clock-img

abi

pencil-img

755

Tudi jaz imam cikel zelo podobe tvojemu in se G izračun in datum poroda nista ujemala ( nekako 3 tedne prekmalu), bilo pa je upoštevan daljši cikel.

clock-img

12.07.2006, 20:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.07.2006, 17:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem