writing-img

Izracun ovulacije

clock-img

12.01.2005, 23:56

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Pozdravljene vse,
jaz tega on-line izracuna plodnih dnevov ne razumem prav dobro; vedno mi pride prvi plodni dan na zadnji dan menstru. npr: 30.12.2004 zacetek :hudicek: ,05.01.2005 konec, na obdobje vsakih 22 dni, tocno. Plodi dnevi mi pridejo od 04.01.2005 naprej :zmeden:
Prosim vse :rozica: za nasvet, hvala vam, pa veliko :sloncek: uspehov

clock-img

13.01.2005, 10:40

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pozdravljena!
Cim prej preberi knjigo Naravno in zanesljivo ali obisci tecaj Simptotermalne metode.
Na kratko: vsak dan opazuj sluz in si zapisi, kaksna je, koliko ko je, potem pa s pomocjo knjige doloci vrhunec sluzi in dneve plodnosti. Sprva sploh ni enostavno, jaz sem se opazovala vsaj 3 mesece, da sem se pogruntala.
Uspesno in pogumno
Barbara

clock-img

13.01.2005, 10:53

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Tudi jaz ti svetujem, da opazuješ svojo sluz, tako boš najbolj zagotovo vedela kdaj imaš ovulacijo. Pri meni je ovulacija pozneje kakor mi jo prikaže tale koledarček, pa imam M na 28 dni.

Lep pozdravček!

Andy

clock-img

13.01.2005, 19:24

clock-img

Katja_48

pencil-img

63

Pozdrav!
Jaz sem te računice delala čisto enostavno. Če imaš redno menstruacijo potem samo razpolovi dneve.
npr.: jaz sem imela na 23 dni in sem imela ovulaijo okoli 11 dan po prvem dnevu menstruacije.
In tako sem danes :nosecka:

Vso srečo!

Katja

clock-img

13.01.2005, 20:11

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Vsaka drugače čuti in doživlja O,... Jaz jo še sedaj, ko sem že skoraj strokovnjak za neplodnost enostavno ne čutim,... Ker pa imam tipično krivuljo BT in ker pri meni delujejo O testi, ni problema in vem kdaj jo imam,....

clock-img

13.01.2005, 20:55

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Hvala vsem za odgovore, pa veliko uspehov
:pujs: !
Barbara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem