cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izredna denarna socialna pomoč

clock-img

24.06.2011, 23:03

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Zanima me le eno: lahko zahtevajo bančne izpiske za zadnje 3 mesece in to od vseh družinskih članov? Na obrazcu (Vloga za dodelitev IDSP) namreč na koncu med prilogami nikjer ni navedeno, da bi morala priložiti tudi to - referentka mi je to dopisala s svinčnikom. Je to torej moja lastna volja ali je lahko NJIHOVA ZAHTEVA (obstaja pravna podlaga za to)?

Hvala v naprej za lastne izkušnje in strokovna mnenja!

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

24.06.2011, 23:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.06.2011, 13:18

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Torej mi tega ni potrebno upoštevati. Saj ne, da bi imela kaj čudnega na izpiskih. Vendar se mi zdi, da je to že en del osebnih podatkov in če vanje nimajo vpogleda po uradni dolžnosti, potem je odvisno od mene, če jim jih želim pokazati ali ne. Ali ne mislim prav?

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

25.06.2011, 15:05

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Glede nato,da iščeš pomoč imajo vso pravico zahtevat....če pa nimaš kaj za skrivat,ja pa še tok boljše

clock-img

25.06.2011, 15:21

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Potem tudi ne boš dobila pomočuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem