writing-img

Izredni študij

clock-img

29.09.2009, 16:08

clock-img

mamica22¸

pencil-img

1

Pozdravljene!

Imam kar nekaj vprašanj in upam da mi bo vsaj kera znala odgovoriti ;)
Sedaj sem bila 2 leti zaposlena za določen čas, so mi vedno za pol leta podaljševali. Sedaj pa mi pogodbe ne bodo podaljšali. Sedaj s 1. oktobrom pa sem bom vpisala v izredni študij.
Sedaj me pa zanima, kaj je boljše za mene, če uveljavim status študenta, ali se sploh lahko prijavim na zavodu za zaposlovanje, če sem izredni študent. Imam tudi eno leto starega sina. Torej, zanima me, kaj vse mi pripada poleg otroškega dodatka, če se uveljavim kot študent, ali grem na zavod za zaposlovanje.
Hvala že vnaprej in lep pozdrav

Tina

clock-img

29.09.2009, 16:19

clock-img

water lily

pencil-img

806

Splača se ti it za tri mesece na zavod(dobiš nadomestilo), potem pa začni delat prek študenta.

clock-img

29.09.2009, 17:30

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Kolikor je meni znano, študent ne more biti prijavljen na zavodu, pa tudi če je izredni študent.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

29.09.2009, 18:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

Evo študentke...in to redne :)
delam podiplomca, žal sem pred dvemi meseci tudi izgubila službo. Prijavljena sem na zavodu, kjer dobivam tudi nadomestilo. Je pa tako, da ima podiplomski študij neko prednost pred dodiplomskim, poleg tega morš met 18m neprekinjene delovne dobe.

Jaz nimam namena iskat službe preko študenta...sem že tolk stara, pa enga otročka mam, cilj mi je zaposlit se redno in ne neki klofat prek študenta...verjetno imajo tudi kake starostne omejitve ne vem...

clock-img

29.09.2009, 18:29

clock-img

maychi

pencil-img

143

IZVIRNO SPOROČILO: dory

Evo študentke...in to redne :)
delam podiplomca, žal sem pred dvemi meseci tudi izgubila službo. Prijavljena sem na zavodu, kjer dobivam tudi nadomestilo. Je pa tako, da ima podiplomski študij neko prednost pred dodiplomskim, poleg tega morš met 18m neprekinjene delovne dobe.

Jaz nimam namena iskat službe preko študenta...sem že tolk stara, pa enga otročka mam, cilj mi je zaposlit se redno in ne neki klofat prek študenta...verjetno imajo tudi kake starostne omejitve ne vem...

Sem bila na istem, s tem da sem izredna.
Po preteku 3 mesecev, ko sem prejemala nadomestilo, sem se MORALA odjaviti iz zavoda za zaposlovanje, ker sem vpisana na študij. Tako da sem "prisiljena" koristiti štud. status.

clock-img

29.09.2009, 18:37

clock-img

Mija79

pencil-img

108

Jaz sem se ravnokar vpisala na izredni studij dodiplomca sem pa na zavodu za zaposlovanje in sicer sem bila z njihove strani napotena na izobrazevanje,imam za sabo osem let delovne dobe,rekli so mi ,da normalno ostanem prijavljena na zavodu,koristim nadomestilo,ki ga imam se nekaj mesecev,res pa je ,da sem v dilemi,kako ali lahko v tem primeru delam preko studenta ali imam v tem primeru status brezposelne osebe ali status studenta.....

clock-img

29.09.2009, 18:50

clock-img

water lily

pencil-img

806

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Kolikor je meni znano, študent ne more biti prijavljen na zavodu, pa tudi če je izredni študent.

Lahko si. Če si starejši od 26. Pa če se "odpoveš" privilegijem statusa.

clock-img

29.09.2009, 20:59

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Nočem smetiti, ampak vem da boste znale odgovorit: ali ima lahko res redno zaposlen človek, če se izobražuje ob delu, status študenta?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

29.09.2009, 21:26

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Kolikor jaz vem NE.

clock-img

29.09.2009, 21:29

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Sej meni je tud mal čudno, pravzaprav skoraj absurdo, ampak sem nekje slišala. No, sej najbrž ni res ...upam.

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

clock-img

29.09.2009, 22:27

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Lukec-JAuser posted image . Glej, npr. na FU (fakulteta za upravo) imajo celo predavanja prilagojena zaposlenim (so po 16 uri in ob sobotah). Že iz tega pa lahko potegneš ven, da če si vpisan na fakulteto imaš potem tudi status. user posted image

clock-img

30.09.2009, 07:36

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

Lukec-JAuser posted image . Glej, npr. na FU (fakulteta za upravo) imajo celo predavanja prilagojena zaposlenim (so po 16 uri in ob sobotah). Že iz tega pa lahko potegneš ven, da če si vpisan na fakulteto imaš potem tudi status. user posted image

Z vsemi privilegiji, ki jih ta prinaša? Tudi, če si starejši od 26?

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

clock-img

30.09.2009, 10:07

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Nočem smetiti, ampak vem da boste znale odgovorit: ali ima lahko res redno zaposlen človek, če se izobražuje ob delu, status študenta?

NE...če pa si brez zaposlitve pa lahko koristiš status...ne glede na leta...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

clock-img

30.09.2009, 10:11

clock-img

water lily

pencil-img

806

Status imaš, ne moreš pa koristiti njegovih bonitet. Torej nobenih bonov, nobene štipendije ipd.. Imaš pa status.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem