cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izris kuhinje

clock-img

12.12.2007, 12:30

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Prosila bi če mi poveste kje v Kranju najbolj izrišejo kuhinjo, kje najbolj profesionalno svetujejo? Sem že probala sama izrisati na strani ikeje pa ne obvladam nemško tako da je šlo vse v franže. user posted image

Že v naprej hvalauser posted image

clock-img

12.12.2007, 12:32

clock-img

Anonimen

odvisno od kere firme jo želiš imet. drgač najbolje je meni svetovala ena punca v gorenju..zadaj v globusu. sam tm majo res sam gorenjeve kuhinje. al pa v viktorija centru za dan kuchen je baje ena k obvlada. sam imen pa ne vem

clock-img

12.12.2007, 12:56

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Hvala Lara za hitri odgovor, zaenkrat nas zanima samo postavitev elementov ker vodovodar rabi vedet kje bojo odtoki, meni se pa tut sanja ne.user posted image

clock-img

12.12.2007, 18:06

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sama si jo izriši. programček dobiš na Ikeini strani.

Aja, sem videla, da si že, pa to ni to. sori

clock-img

19.12.2007, 07:15

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Izris kuhinje lahko narediš v Ga, vsaj mislim , da je v kranju, mis mo ga naredili v Sponi in Rutarji, vendar nam je bolj odgovarjala od Spone. Če je pa spona trgovina v Kranju pa ne vem.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

19.12.2007, 07:18

clock-img

mika

pencil-img

6485

zaenkrat nas zanima samo postavitev elementov ker vodovodar rabi vedet kje bojo odtoki, meni se pa tut sanja ne.

tole smo mi določili pred izrisom. premisli kje ti bo najbolj odgovarjalo imeti pomivalno korito in pomivalni stroj, tako da boš imela najmanj za laufat po kuhinji, ko boš pospravljala posodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem