writing-img

Izvenmatericna nosecnost

clock-img

09.05.2006, 10:13

clock-img

Zelvica1

pencil-img

51

Ali mogoce katera ve, ce naredis test za nosecnost, ali ti pri izvenmatericni nosecnosti pokaze pozitivno oz. negativno in ali so simptoni isti kot pa pri normalni nosecnosti?

clock-img

09.05.2006, 10:24

clock-img

Anonimen

test ti pokaže pozitivno.
kakor jaz vem se pri izvenmaternični nosečnosti pojavljajo bolečine,ki so iz tedna v teden hujše

clock-img

09.05.2006, 10:57

clock-img

petruskaL

pencil-img

108

kolikor je meni znano testi pokažejo ali si noseč al ne, ne pa tega ali je z nosečnostjo use uredu ali pa kaj narobe....

clock-img

09.05.2006, 12:15

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem bila noseča izvenmaternice prvič.Test mi je pokazal pozitivno,in tudi spodaj me je ful ščipalo in sem šla na hitro k G,kjer me je dala na UZ in ni videla ničesar.Potem sem šla dat kri,kjer je pokazalo,da sem noseča in je G rekla,da naj počakam še 1 teden,če začnem krvavet,če ne mi bi oni dali neke tablete,da se ščistim.Na srečo sem čez 4 dni začela krvavet in je bilo vse ok!
S tem se pa ni za hecat in,če se ti zdi,da si mogoče noseča izvenmaternično,pejdi takoj k G!!

clock-img

09.05.2006, 12:16

clock-img

ona

pencil-img

3685

Aja,simptomi pa se ne spomnim kakšne sem imela,razen močnih bolečin spodaj!

clock-img

09.05.2006, 14:26

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Tudi jaz sem bila prvič user posted image  IMN. Znaki so lahko enaki kot pri normalni nosečnosti. Bolečine v trebuhu, lahko rahel rjav izcedek ali celo krvavenje. Pravzaprav so znaki lahko enaki kot pri ss. Jaz sem nareidla test, ki je bil +. Potem sem dobila rjav izcedek in šla k G. Na UZ se ni videlo nič, sprejeli so me v bolnišnico in začela sem krvaveti user posted image  . ne vem koliko UZ in pregledov in nič, zato so se odločili za poseg in izkazalo se je, da je šlo za IMN. Odstranili so mi desni jajcevod, sem pa bila noseča že kakšna 2 meseca in zadnja menstruacija naj sploh ne  bi bila menstruacija ampak krvavitev (takrat nisem imela še nobenih težav in tudi datumsko je krvavitev odgovarjala).

Zato, le hitro k G. Najbolj pomembno je, da takoj urgiraš. Tako se lahko še reši tudi jajcevod.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem