writing-img

Izvidi za spermiogram?

clock-img

19.04.2007, 17:50

clock-img

Anonimen

No tko, mojmu je ratal se izmuznit v službi in je šel na spermiogram. AMPAK nič ne vemo kako je. Rekl so mu, da bojo izvidi pri mojem ginekologu čez en teden in da bo on povedu, če je treba it k andragogu. Kako pa ste ostali zvedli za rezultate takoj, a to sam Reš takoj pove? Ker js se moram zdej it v torek po HSGju naročit za pregled, me dans še ni hotla, ker kokr ne naročajo pred HSGjem. Ne vem a so mele dons one slab dan, al ga mam js, tam v naročniški sobi so ble prov smotane.

clock-img

19.04.2007, 19:46

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Nama je dr. REš povedal takoj kako in kaj je.

clock-img

21.04.2007, 20:26

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Če si šla k Rešu na spermiogram, mu moraš posebej povedati, naj ti pošlje izvid domov!!!!
Jaz sem to povedala sestri, ki pa je očitno pozabila in sem klicala nazaj in je izvid prišel v roku treh dni. Nama je pa Reš takoj povedal, kakšna je situacija s plavalčki, izvid pa ti lahko pošlje na dom,če opozoriš sestro.
Ne razumem, kaj je problem s HSG in izvidom?

clock-img

22.04.2007, 12:54

clock-img

nana

pencil-img

41

Prvič sva izvedla čez dve uri,drugič pa čez 2 dni

clock-img

23.04.2007, 19:25

clock-img

Anonimen

Midva sva bla na KC. Izvidi njegovi naj bi bli v roku 7 dni pri mojem G. Js moram pa jutr z izvidi od HSG se it naročit k mojem G. In zdj ? kdaj bom na vrsti, da bom kej zvedla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem