writing-img

Izvršba preživnine - eno vprašanje

clock-img

18.04.2007, 13:07

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima koliko časa ste čakale na odgovor oz. odločbo s sodišča, ko ste oddale obrazec za izvršbo. In če ste morale še kaj it na sodišče al vam je samo sodišče poslalo odločbo in je to to... Kdaj so jim pa potem prvič trgali?

Jaz sem zadevo oddala sredi marca, pa še vedno ni nič. Mi je pa čudno, ker mi je tam na izvršbah rekla da gredo te zadeve kar hitro naprej (je pa res da odvisno kaj je njim hitro).

HVALA za vaše odgovore.

Lep pozdrav!

clock-img

18.04.2007, 14:37

clock-img

mama76

pencil-img

182

Oj jaz delam sicer šele šest mesecev na izvršbah sam kolikor vem ta stvar vseeno ni tako hitra,ko si ti oddala predlog za izvršbo je sodišče izdalo sklep in predlog in ga poslalo upniku v tem primeru si to ti in pa dolžniku,ko bo sodišče prejelo povratnice oz.podpisane vročilnice po osmih dneh bo sklep pravnomočen, če se seveda v tem času dolžnik ne pritoži,če se ne pritoži potem pošlje sodišče pravnomočen sklep o izvršbi dolžnikovemu dolžniku ali je to delodajalec,banka...odvisno kaj ste v predlogu predlagali, če nič od tega ni znano podem gredo na poizvedbe....,če te še kaj zanima mi piši na zs srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem