writing-img

JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV?

clock-img

26.11.2007, 16:04

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

Spet jaz...user posted image V glavnem bi vas želela vprašat kako naj zdej vem koliko traja moj ciklus glede na to, da sem do sedaj jemala kontracepcijske tablete in je bila user posted image vedno v dan točna.
Sedaj bi jo morala dobiti v soboto in me zanima ali je velika verjetnost da mi bo user posted image zamujala in kdaj mi vi priporočate test za nosečnost. Zelo sem neučakana in razmišljam ali naj naredim test takoj v soboto ali naj počakam do ponedeljka, če ne dobim user posted image ??? Vem, da se vam bo vprašanje zdelo neumno samo me zanima kako je bilo z vami, če je katera imela podobne izkušnje in ali vam je user posted image zelo zamujala, ko ste prenehale z jemanjem?
Zelo si želiva dojenčka in je to čakanje kratkomalo moreče-vem da bi morala biti tiho glede na to da se nekateri po več let trudijo za zanositevuser posted image
Vnaprej hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

26.11.2007, 16:17

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Glede na to, da si nehala z KT je možno, da se ti ciklusi pomešajo. Jaz sem na začetku imela redno..na 30 dni..nato na 45, 50, 60, 40...mešano pač. user posted image  Ne imej prevelikih pričakovanj če tete ne bo na dan, ko naj bi bila...in tudi če bo test minus je možno, da si vseeno noseča...ker po KT se vse rado pomeša, tudi O je lahko kasneje.

Torej....test delaj po predvideni M...in vse vzemi z rezervo čeprav verjamem da je težko. Se spomnim sebe.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

26.11.2007, 18:05

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Jaz sem po prenehanju s KT čakala na prvo user posted image  75 dni, potem pa se je ustalila med 28-33 dni. Je pa normalno, da se ti cikli porušijo, ker se tudi hormonsko ravnovesje poruši. KT sem jemala 7 let, pred tem sem imela user posted image  precej razštelano, po spominu nekje 24-50 dni.

clock-img

26.11.2007, 18:08

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Točno tak je kot je napisala Taula. Tudi jaz imam cel ciklus zmešan. Najdaljši ciklus sem imela dolgega 46. dan. No ravno sedaj čakam kaj bo, ker zaenkrat še ni ne user posted image in tudi CB mi je danes pokazal -. Pa še problem je, ker ne vem kdaj točno imam ovulacijo. Zadnjo KT sem vzela 23.junija.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

26.11.2007, 18:16

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

jst sm s KT prenehala marca in se mi normalna "ciklizacija" še ni vzpostavila. 1. user posted image po prenehanju jemanja sem dobila nekje 40. dan, ostale pa so sledila na 32-43 dni. Kdaj se bo zadeva stabilizirala, je odvisno od posameznice in njenega hormonskega ravnovesja. je pa res dobr počakat z delanjem user posted image vsaj 3 mesece po prenehanju jemanja. Saj ne, da bi škodili user posted image , ampak maternična sluznica rabi en čas, da se obnovi.

clock-img

26.11.2007, 20:17

clock-img

Anonimen

Prvi ciklus po prenehanju KT je bil normalno 36 dni. 2 ciklus je bil 42 dni,naslednji je bil 72 dni, spet naslednji 54 dni...user posted image  kaj sem jaz preživljala, ko se zdaj spomnim.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem