cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

JOK V VOZIČKU

clock-img

27.02.2006, 20:41

clock-img

tiat

pencil-img

65

Ko je bila moja user posted image  mlajša je največkrat sprehod v vozičku prespala, ali pa mirno in z zanimanjem gledala okoli. Sedaj (stara je 6 mesecev) pa konec. Dokler v vozičku spi je ok, ko pa se prebudi pa v jok. Noče ne dude, ne igračke, malo se pomiri s čajem, pa še to le za par minut.
Kaj naj storim? Ali to pomeni da je konec najinih sprehodov? Prosim za nasvete.
Pa lep pozdravček vsem vam in vašimuser posted image

clock-img

27.02.2006, 20:50

clock-img

Anonimen

Pri nas je že od 1. meseca bilo na sporedu vreščanje v vozičku, ampak vseeno ti iz lastnih izkušenj svetujem, da vsaj nekaj časa hodita samo na kratke relacvije, potem boš pa kmalu videla, kdo je zmagal.user posted image  Pri nas nisem jaz.user posted image

clock-img

27.02.2006, 21:01

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Naš joka v vozičku, če leži... ko ga dam v sedeči položaj je OK. Ampak to je sedaj, ko je star že 10 mesecev. Ko je bil mlajši, je jokal, če je želel sesati. V tem primeru ni zalegel čaj, tako da sem imela (in še vedno imam) s sabo toplo mleko (termoska).... to je pa prednost dodajanja. 

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

28.02.2006, 11:03

clock-img

taška30

pencil-img

2758

A sedi v vozičku ali leži? Da bi jaz našo dala ležat v voziček budno, bi tudi bila (in je bila) sirena. Saj če je star 6 mesecev, že lahko dvigneš sedež v sedeči.
Pa kot pravi Splišni, krajše relacije, jaz tudi nisem imela veselja sirene okrog vozit.

Pa poskusi it na sprehod, ko je otrok sit in naspan - da bo že od začetka sprehoda buden in gledal okrog, mogoče jo ravno to moti, da ko se zbudi, si želi da jo dvigneš k sebi, ne da leži/sedi naprej, saj jo tud doma dvigneš iz postlje ko se zbudi.

clock-img

28.02.2006, 12:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tud nas se je skoz drl v vozicku...sem ga mogla skoz nosit zraven pol..no zej od nekje leta pa pol,ko bi loh sam hodil, pa bi se skoz voziluser posted image

clock-img

28.02.2006, 13:14

clock-img

Anonimen

Ja ja,na tak način smo mi že zgodaj okoli brez vozička hodili.
Ni in ni hotel biti v vozičku,po rokah,to ja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem