cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

JYSK

clock-img

02.09.2010, 23:34

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

Imate kaj izkušnje z nakupom poceni pohištva v tej trgovini? Kaka je kvaliteta?

clock-img

03.09.2010, 07:43

clock-img

hrchy

pencil-img

949

osebno nimam izkusenj, vendar kolikor sem se pogovarjala z ljudmi, je presenetljivo, da tako dobra trgovina z jogiji prodaja tako slabo pohistvo... Ampak za jogije so pa menda super. Omare, mize... pa vse izgleda slampasto.

clock-img

03.09.2010, 07:47

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Od pohištva sem v JYSK-u do sedaj kupila samo 3 pisalne mize in moram reči, da sem zadovoljna z njimi, sploh glede na primerjavo kvalitete s ceno (ker trgovina je nizkoproračunska). Če je vse ostalo samo pol tako kvalitetno, potem bom zagotovo še kaj kupila.

clock-img

03.09.2010, 10:48

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Kupila pisalne mize in stole, ki so v najboljšem sosedu stali 80 eur, sem jaz tuki dobila za 45. Popolnoma istiuser posted image .  Pohištvo pa mal poglej, mene drži da bi tam kupila sedežno, sam me je mal strah. Mogoče samo predsodekuser posted image

clock-img

03.09.2010, 10:51

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

hrchy a ne bereš?Imaš kaj izkušenjsprašuje avtorica in ne tvoje mnenje.MI smo že kar nekaj stvari kupili in je super

clock-img

03.09.2010, 11:43

clock-img

katipi

pencil-img

937

Tudi jaz zadnje čase kupujem pohištvo v JYSK-u in je čisto v redu.user posted image

clock-img

03.09.2010, 11:45

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

Jaz sem tam kupila sedežno (zelo zadovoljna), omare, mize - do sedaj je bilo vse zelo ok.

clock-img

03.09.2010, 13:13

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Jaz sem tam kupila en gugalnik... in je super. Mi pa niso vsc recimo njihove zavese! Kupila sem tudi eno posteljnino in sele potem ugotovila, da je njihova prevleka za vzglavnik velika 70x80 kar je men malce preveliko za 60x80 povster... ampak ok. Na slosno sem zadovoljna!:)

clock-img

03.09.2010, 15:42

clock-img

hrchy

pencil-img

949

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

hrchy a ne bereš?Imaš kaj izkušenjsprašuje avtorica in ne tvoje mnenje.MI smo že kar nekaj stvari kupili in je super

hmmmm. i dipli apolodzajz.
user posted image
sem upala, da bo kaj pomagalo, ce napisem, kaj so meni povedali o tej trgovini ljudje, ki imajo izkusnje z njihovim pohistvom... in posteljami... Zaradi njihovih zikusenj se jaz za nakup v njihovi trgovini nisem odlocila. Sem si pa sla pohistvo tudi ogledat in je bilo videti res razmajano in 'svoh'.

Me pa veseli, da si ti in vse ostale z njimi zadovoljne.

clock-img

03.09.2010, 15:51

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Ko je ze govora o tej trgovini pa vzmetnice ste omenjali...zdej imajo akcijo za tole vzmetnico:
Vzmetnica PLUS S50 80×200 cm
A jo ma kdo doma in lahko poda kaksno mnenje? Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem