writing-img

Ja ali ne

clock-img

09.12.2006, 10:47

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Punce prosim za pomoč

Že zelo dolgo z dragijem delava na user posted image . Zadne čase si namenoma nisem zapisovala kdaj bom imela naslednjo menstruacijo, a po spominu sodeč naj bi bila v začetku decembra. Ker sem po naravi radovedna sem si danes naredila baby check, vendar ne z jutranjim urinom. Pokazali sta se obe črtici vendar nobena ni čisto izrazita ( malo sta morni) . Ta prva (nosečnost) je vidna vendar malo manj kot druga.

Kaj menite sem si polepšala praznike?

Lep pozdrav

clock-img

09.12.2006, 10:59

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja seveda če sta user posted image si srečka user posted image ! čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2006, 11:08

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Hvala sedaj pa so se ulile solze sreče.

clock-img

09.12.2006, 11:30

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  važno, da ti je vsaj malo pokazalo, kakšen dan kasneje pa bodo črtice kar ven skočileuser posted image

clock-img

09.12.2006, 11:43

clock-img

alpog

pencil-img

480

Zna bit! Če si prej imela redne user posted image , lahko ta zamuda kar nekaj pomeni. Saj, še kakšen dan počakaj, pa test ponovi!

clock-img

09.12.2006, 13:50

clock-img

brina_3

pencil-img

743

user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image

clock-img

09.12.2006, 22:59

clock-img

katipi

pencil-img

937

Jaz mislim, da......JA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2006, 10:02

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi jaz mislim, da si srečka user posted image . Samo da se vidita user posted image črtici pa če tudi malce manj izraziti.
Čestitke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 10.12.2006 10:06:10 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem