writing-img

Jabolčna pita

clock-img

07.10.2006, 16:43

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kosilo je za nami,zdaj pa se mi lušta nekaj sladkega,nekaj iz jabolk.Štrudla mi ni za delat,bi pa nardila jabolčno pito,pa je ne znam,user posted image  zato bi bila vesela kakega recepta,l.p.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

07.10.2006, 17:24

clock-img

Anonimen

user posted image  60 dag moke,40 dag margarine,20 dag sladkorja,1 rumenjak,o,5 dcl vina, vanilij,pol pecilnega.Nadev:jabolka,cimet,sladkor po zelji.PRIPRAVA:zamesimo testo in ga damo za pol ure v hladilnik.Jabolka naribamo,dodamo cimet in sladkor.Testo damo na polovico.Prvo polovico razvaljamo in damo na pomascen pekac,oblozimo z jabolki in pokrijemo z drugo polovico testa.Prebodemo z vilicami in pecemo od 40 do 50 min. pri 180 stopinjah.Predno damo v pecico premazemo z jajcem.DOBER TEK!

clock-img

10.10.2006, 15:48

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz delam po istem receptu, le da dam kar celo jajce(se mi ga ne ljubi ločevat)

clock-img

11.10.2006, 08:32

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jst mam en krasen recept, testo namažeš na pekač, vse sestavine kar skupaj namiksaš-eno za drugi in potem naložiš sadje na testo..njaaami..
sam recepta nimam tle user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

18.10.2006, 20:35

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Mekeke, danes sem spekla tvojo varianto. Pita je super! Moj mož je ni mogel prehvaliti.user posted image

Hvala za recept! user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

18.10.2006, 20:48

clock-img

Anonimen

user posted image  Me veseli,da vam je bila pita všeč.Če rabiš še kakšnega sem zmeraj na voljo,ker sama zelo rada pečem vse vrste peciv in imam ogromno receptov.To velja za vse punce na RR.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem