writing-img

Jabolcna pita oz.strudelj

clock-img

26.03.2008, 18:59

clock-img

malecka24

pencil-img

191

A mi lahko katera napise en enostaven recept za strudelj in da ni zapleten.Zraven jabolk bi dala se skuto,ampak ne najdem nobenega enostavnega recepta na internetu.Hvala vsem in lep vecer se naprej!

clock-img

26.03.2008, 19:04

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

jabolka naribaj in dodaj dišave in skuto. Jest uporabljam že narejeno (listnato) testo, ki ga zvaljam, namažem s stopljenim putrom in potresem s prepraženimi drobtinami. Nato porazdelim maso po površini, zvijem in namažem z jajcem in dam pečt. Mljaska, mam že skomineuser posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

26.03.2008, 19:11

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A biti pito al zavitek?
Štrudelj lahko narediš iz kupljenega vlečenega testa ali iz kupljenega listnatega testa (meni še boljši), v katerega daš naribana jabolka, potresena s cimetom in cukrom. Premažeš na vrhu s smetano, pečeš tričetrt ure in to je to.

clock-img

26.03.2008, 19:18

clock-img

malecka24

pencil-img

191

Ja sm ze kupila listnato testo tko da.....Mi je kar nerodno mal ker vas to sprasujem,ampak se sele ucim take stvariuser posted image

clock-img

26.03.2008, 19:30

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Pol pa dobr tek in fajn se posladkajte user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

26.03.2008, 20:19

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz med skuto dam še 2 jajci, 1 kislo smetano, vanilijev sladkor, sladkor in dobro zmešam. To namažem po testu, gor posujem naribana jabolka in potresem cimet. Zavijem in spečem.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem