writing-img

Jagode

clock-img

10.03.2006, 12:05

clock-img

thunder

pencil-img

302

A je katera poskušala dat jagode? Ne sveže ampak prekuhane/kompot in potem pretlačene.

Se spomnim namreč ko je bil moj starejši sin še dojenček (pred 5 leti) in so nam na dalgo in široko in vsakič zabičali jagod pa NE! In potem nekega dne (pri starosti 7 m) pristaneva v bolnici zaradi 6. bolezni in mali dobi za malico jagodno čežanouser posted image user posted image user posted image . Nakar jaz vprašam zdravnio zakaj skos vsi povdarjajo jagod ne potem ti jih pa strokovni delavci ponudijo. Pa je rekla da prekuhane jagode so kao OK. Sej mali jih sicer ni hotel jest, ker ni imel apetita in se je hotel samo dojiti, tako da ne vem kakšna bi bila reakcija, jih je pa jedla isto stara dojenčica zraven in je bilo vse ok.

Naj povem da je dobil tudi puding kuhan iz navadnega kravjega mleka, pa čokolino z navadnim mlekom...in potem ne veš več kdo koga okol prinaša, ker tud kao kravje mleko do enega leta NE. Zanimivo ane? No na srečo ni bilo nobene reakcije.

clock-img

10.03.2006, 12:23

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

JA kot so moje izkušnje z bolnišnično hrano, dobiš vse sorte.
Realnost je žal taka.

clock-img

10.03.2006, 12:29

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

zarad alergij naj ne bi tako majhni jedli jagod. jaz jih obožujem, rodila sem aprila 2004, punčko polno dojila in maja in junija so na vrtu začele zoret jagode. prva dva dni sem samo okusila eno-dve, vendar se jim resnično nisem mogla upreti. pojedla sem jih po cele sklede celo poletje, pupa ni imela niti izpuščajev, niti krčev. lani, ko je dopolnila leto dni, jih je "mazala" prav tako kot njena mami user posted image

clock-img

11.03.2006, 12:29

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši jih ne mara.
Pri tamlajšemu so pa še na stop listi,zaradi alergij.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem