writing-img

Jajčniki bolijo za znoret

clock-img

22.07.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Zdi se mi, da me pri 1. nosečnosti jajčniki niso boleli proti koncu nosečnosti. Zdajle pa na trenutke za znoret. Vsake toliko časa.

Popadki verjetno niso, ker sem jih 1. čutila drugače.

A me tako brca v jajčnike (brala sem, da je tudi to možno, vendar npr. takrat ne čutim gibanja, ampak potem) ali pa so tudi taki začetni popadki možni, mogoče kakšno vnetje user posted image . Kot, da bom zdaj zdaj dobila M in to zelo močno.

Sicer se pa že dva dni tako slabo počutim, kot pred PMSuser posted image

clock-img

22.07.2007, 20:41

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Kaj pa če se je res začelo? Naj ti povem, da jaz pol 4 sploh nisem čutila nekih popadkov, me je sam tak čudn zabolel  vsake tolk časa pa sem potem že pred 6 držala Tio v naročju.

clock-img

22.07.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Kaj pa če se je res začelo?

Saj še nisem bereit user posted image

clock-img

22.07.2007, 20:50

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image , mene so 1teden pred porodom in do popadkov boleli jajčniki, da se nisem mogla premikat. G mi je svetovala, da lahko vzamem kako polovičko lekadola, to je bilo pa to. Pasalo mi je tudi, da sem si fejst koco(deko) okoli navila, tam doli nekje pod trebuhomuser posted image - no, potem je bil četrtek, pa so me tako boleli jajčniki, da sem jokala - ampak pomojem se je mali želel naštimat na pravi položaj user posted image , v petek skorajda hodit nisem mogla, ampak sem še vseeno šla v fasngo user posted image user posted image , v soboto zgodaj zjutraj sem pa dobila popadke. In potem je šlo zelo hitro!

Če sklepam po sebi, boš ti v roku 1tedna zibala user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2007, 20:52

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Pol se pa pospešeno bereitiuser posted image

clock-img

22.07.2007, 20:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ja, nehi po RR skakat, pa počasi začni pripravljaz stvari za Mašo!

clock-img

23.07.2007, 07:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ja, nehi po RR skakat, pa počasi začni pripravljaz stvari za Mašo!

Saj imam že vse pripravljeno, user posted image psihično še nisem bereituser posted image .

Pa mali je začel nekja štrajkati in mi živce žre. Samo izsiljuje mamo, pa jokca cel dan user posted image , za vsk drek, pa skoz ga moram za roko držat. Mogoče pa čuti, da bo prišla sestrica kmalu in da ne bo več edinček.

clock-img

23.07.2007, 08:49

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Mene so isto boleli kot user posted image . Sem mislila, da bom šla dober mesec prej že kar rodit. No pa se je konec koncev izkazalo, da sem šla celo en teden čez rok. Tako da to vsaj pri meni ni bil znak, da se porod hitro približuje.

Čutila pa sem jih tako, kot neke vrste popadek, ki prime pri jajčniku in traja tudi kakšne pol minute.

Mislim, da se telo samo pripravlja. Dolgoročno user posted image .

Vse dobro!

clock-img

23.07.2007, 12:13

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz sem bila tudi dan pred porodom sitna kot v času PMS. In popadkov sploh nisem čutila, samo špikanje v jajčnikih. No, izkazalo se je, da je tut to OK za rodit user posted image .
Srečno, Paštetka user posted image user posted image user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

23.07.2007, 14:14

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Paštetka, čaw. A sramne kosti pa ni možno, da te bolijo. K mene tud dol kar boli, pa se mi zdijo sramne. K je to zdaj vse tako podobno...

clock-img

24.07.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

Lenča tudi je možno. Nazadnje te bo še rit bolela - ampak to je za desert user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem