writing-img

Jajce

clock-img

16.03.2005, 21:06

clock-img

mroz

pencil-img

29

V posvetovalnici so mi rekli, da naj moji punčki po 6. mesecu dam jajce (rumenjak). Nič ne zasledim, da bi ga katera izmed vas dajala...:zmeden:

clock-img

16.03.2005, 21:09

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem ga Anžetu dajala tam nekje od 8. meseca. Čeprav so meni v posvetovalnici rekli, da do enega leta ne - danes sva ravno imela posv. pri enem letu in je prav posebaj rekla, da zdaj pa tud jajca lohk začneva jest.

LP

clock-img

16.03.2005, 21:36

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Zanimovo tole, kako se pravila spreminjajo iz kraja v kraj. Tudi pri nas smo pri 6ih mesecih dali rumenjak. Do prvega leta je bilo prepovedano mleko (kravje seveda), med, beljak.....to je vse česar se spomnim.

clock-img

16.03.2005, 21:41

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ja mi smo tudi dobili pri prvem otroku taka navodila, pri ta drugem pa še ne vem ker še nisem začela uvajati goste hrane. Beljak je alergen zato se ga do 1 leta naj ne bi dajalo, rumenjak pa mislim da 1x na teden.

clock-img

17.03.2005, 08:43

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Jaz ji ga dajem kakšen mesec.Delala sem po nasvetu ene iz RR(pa ne vem katere:ups:)
Prvič...1/4 rumenjaka
drugič..2/4
....3/4
..celega in sicer sem ga zakuhala v juhico.Sedaj bi pa samo tako juhco še jedla.Prov cmoka,ko ji to dam.:bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem