writing-img

Jančika....

clock-img

30.03.2005, 18:55

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

... a veš, da si v živo prav takšna kot na sliki ( :)-hi,hi:)- ). Si me danes namreč s prijateljico sredi mesta prehitela.

Ja, prav hecno je tole. Ko se takole sprehajaš po celjskih ulicah in srečuješ mlade mamice z vozički, pa se vedno znova vprašaš: A je mogoče tole Smrček? Ali pa Taša? Morda HuAnita? Meggi?

Ja, tale RR ti pa res okupira glavo!

Pa lep pozdravček, Pikapolonica :pika:

clock-img

30.03.2005, 19:20

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Ja, ja Jančika pa res zgleda tak kot na sliki... Čist ista je.... Pa dej pikapolonca, dej me pocuki kdaj za rokav...pol si mogla mene tudi danes videt kje ko sem špancirala po mestu... Pa sej sem itak vsak dan v mestu... Imava pa z Jančiko isti voziček....Bom mal pozorna drugič, zdej sem pogledala tvoje slikice, pa bom kar skočla pred tabo...:)-:)-:)-

clock-img

30.03.2005, 19:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ojla! A veš, da se mi je zdelo, pa nisem bila ziher:)! Ker sem samo na hitro pogledala, potem pa nisem hotela buljit:)-.

Po moje si srečala tudi Tašo (jaz sem jo danes 3x:)-), pa Meggi, ker je prej sedela v tistem kafiču na Glavem trgu.

clock-img

30.03.2005, 19:25

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

PikaPoka, Huanite ne boš zgrešila! Podočnjaki do kolen, razmišljam o modrcu zanje:)-

clock-img

30.03.2005, 19:26

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Hunaita, pa sej ni tko hudo... Zgledaš čist:angel::angel::)-:)-

clock-img

30.03.2005, 19:28

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ne, Taša, to je bilo lani, pred 6m!!!:)-
Vi ste zdaj zdravi?

clock-img

30.03.2005, 19:29

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pikapolonica,
saj se bomo kmalu spoznali, se bomo kmalu dobile in se pomartinčkale ob :kava:!

clock-img

30.03.2005, 19:30

clock-img

lutka

pencil-img

1323

pikapolonica,ti si pa men tolk znana...........pa ne vem, kam te naj dam:ups:

Zdaj mi pa:hudicek:ne da mira,kje sem te že vidla:zmeden2:

clock-img

30.03.2005, 19:32

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Ja, Huanita naj bi bili.( trkam, trkam). No v ponedeljek kot, sem že pisala, je imela vročino, pa sva bili potem cel dan not pa včeri tudi nisva šli ven, čeprav vročine ni bilo več. Druga ji ni čist nič falil.. Sem pa danes srečala patronažno in je rekla da je čisto možno da bi bila vročina tudi 38,5 od drugega zobeka, ki ji te dni prebija dlesen...

clock-img

30.03.2005, 19:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Lutka, kaj je zdej, boste kej pribiciklirali v mesto:bravo:!

clock-img

30.03.2005, 19:35

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Evo se lohk kr tuki zmenmo za naslednje srečanje...:)-:)-:)-:)... V mestu-dopoldan-če ste seveda za....

clock-img

30.03.2005, 19:36

clock-img

lutka

pencil-img

1323

sama bol težko,nam še nagaja:)-:)-:)-:)-:)-

se bomo kar s ta starim prevoznim sredstvom pripeljali na 4 kolesa:bravo::bravo::bravo:je še najbolj ziher

clock-img

30.03.2005, 19:36

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Saj se bomo, pa bomo še potem na srečanja dale, ker ene tam berejo.

clock-img

30.03.2005, 19:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Seveda smo za!:bravo: Naj povejo tiste, ki majo bolj daleč za it, me iz mesta se verjetno lažje prilagodimo.

clock-img

30.03.2005, 19:39

clock-img

lutka

pencil-img

1323

se bomo potrudli,da se naložimo v avto,pa pridemo pogledat,kako ste kaj meščanke:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

30.03.2005, 21:24

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Joj punce, odprem temo, pol pa mrknem po svetu in zamudim vso debato....

Jančika, mimogrede, je bila dobra kavica :kava:. Fino, da je Vasja tako priden da ti dovoli malce posedeti zunaj. Jaz pa še vedno le upam na boljše dneve kar se tega tiče. Morda pa nekoč....

Taša, znana se ti zdim? Hja, na treh mestih sva se morda srečali. V Zdravilišču Laško kjer delam, v Top FIt-u, kamor sem včasih (beri pred porodom) redno zahajala ali pa v srednji zdravstveni šoli (pred mnooooogimi leti :)- ).

Praviš da imaš isti voziček kot Jančika. Hja, samo me je tako hitro prehitela, da si ga nisem utegnila pogledati. Torej sem še vedno v temi.

HuAnita, je res tako hudo ponoči? Bogica!

Ja, morda se pa res kmalu srečamo. HuAnita, organizatorka bo pa povedala kje in kdaj!

Pa-pa, Pikapolonica :pika:

clock-img

30.03.2005, 21:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pikapoka, dobra radenska je bla:)- (dieta, pa to). Ja, z Vasjo sploh nimam nobenih problemov, kar se tiče vandranja - odkar jé gosto hrano in pije po flaši. Prej pa je znalo bit sitno, ker ga je vse okoli motilo in ga nisem mogla dojit drugje kot doma (to velja za čas od četrtega meseca naprej, prej sem ga lahko dojila kjerkoli).

Danes sem se recimo malo zaklepetala, na srečo pa sem imela s sabo že pripravljeno mleko, ki se je seveda vmes že shladilo, pa še frišno ni bilo (pripravljeno kaki dve uri prej). Doma ga še povohal ne bi, tam sredi publike ga je pa zmazal, kot bi rekel keks:)-.

clock-img

31.03.2005, 05:46

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ja ja punce, morda pa vas res takole med španciranjem po mestu zasledim. Čeprav me druge prej ko jaz sama. :bravo:

In tako boste men naredile lušte za poletni čvek- ko bom mogla šibat nazaj v službo. A bolš ko nič:bravo:

Danes bo menda dež,..............

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem