cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!!

clock-img

02.11.2005, 21:31

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Drage mame in dame,

moja Jančika je ponovno noseča in ker upava na srečen porod in drugega otroka (mogoče punčko!!), se oba strinjava, da je zdaj na voljo neponovljivih nekaj mesecev, ko lahko izkoristi razmeroma ugodne pogoje za naštudiranje zadnjih 4ih, 5ih izpitov, ki ji še manjkajo do diplome. Pri diplomski ji bom seveda pomagal, prav tako pri učenju (prevzemanju skrbi za Šašija), a vsak je svoje diplome čvekač. Zato jo -prosim - vzpodbujajte, za vsak posamezni izpit posebej, hkrati pa JO dovolj strogo PODITE Z RR, ker je časa malo!!! To ne pomeni, da ne sme gor po vzpodbude, a (tudi) pri Jančiki samo korenček ne pomaga.

Napumpajte jo kot kakšno rokometašico, da zabije tistih pet izpitov in serbus! Računam na vas in nanjo!

clock-img

02.11.2005, 21:34

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jezus Marija, že bežimuser posted image ...

clock-img

02.11.2005, 21:38

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Razumem.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

02.11.2005, 21:44

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Joe, se se spomnim, če je tudi ona takole tebe priganjala po spletu...?user posted image
Jo bomo z veseljem spodbujali.user posted image
Jana, bej'š za bukve!

clock-img

clock-img

Anonimen

O.K., vidva! Čestitke!!!
Jančika, res je škoda zavreči toliko truda, kot si ga že vložila v študij. Daj, stisni še malo, nikoli ne veš, kaj te čaka. Uči se, punca, ti bo še prav prišlo - je meni na strop napisal en moj fant, ko sem bila stara 15 let. Menda je imel prav. A ne, Joe?
Dajmo, Jančika, sreča te spremlja v teh dneh.

clock-img

clock-img

paris

pencil-img

1304

Bejž študirat Jančika!user posted image

Pa držim pesti !user posted image

< Sporočilo je popravil paris -- 2.11.2005 21:46:17 >

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

02.11.2005, 21:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.11.2005, 21:48

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Čestitke!user posted image

Jančika, jaz mislim, da boš tako hitro naredila te izpite, da se bo kar kadilo za tabo.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa hitro kakšno knjigo zagrabi namesto miške. Srečno!

clock-img

02.11.2005, 21:49

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Morda bi bilo dobro, da bi ti, Al Bina, odprla eno temo "Jančika, pojdi študirat!" na dan, ti, Kerensa, pa eno enakoimensko na noč.

clock-img

02.11.2005, 21:54

clock-img

mamči

pencil-img

1722

ČESTITKE!
user posted image  bo sigurno poskrbel za nov zagon - tudi kar se učenja tiče .user posted image

clock-img

02.11.2005, 22:06

clock-img

Anika_24

pencil-img

70

Najprej pozdravljena "oba"!

Že odkar sem tu, Vaju rada prebiram, mogoče zato, ker sta Celjana, še bolj pa zato, ker sta ena redkih "oba aktivna" na forumu.
Hm, glede študija je tako, najpomembnejša je volja. No ja, stara praksa, ki jo že vsi dobro poznamo. Sicer pa Joe, tudi jaz sem ena takšnih kot Tvoja Jana - prej vse v roku, sedaj pa kr nekak mečkam z pisanjem diplome. Ampak glede na to, da bom kmalu (vsaj upam) tudi jaz v veselem pričakovanju, bo časa na pretek in ni user posted image , da nama ne bo uspelo. Seveda so pa vse vzpodbudne besede dobrodošle, še bolj pa razumevajoči partnerji, ane Jančika?

Pa uspešno združevanje prijetnega z koristnim!!

clock-img

02.11.2005, 22:16

clock-img

urši*

pencil-img

1037

user posted image user posted image user posted image user posted image Jančika, lepo nosečnost in fajn študiraj!!!!user posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

02.11.2005, 22:19

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Hja, kaj naj rečem?!

Pridi na RR!
(nikoli nisem znala spodbujati, vedno sem bila ona ki je za vse ostalo pred učenjem. Raje sem špricala predavanja in špilala remi na štukuuser posted image )

Ko boš imela cajt in navdih pa piši. 
Sicer pa vsako del počaka...hahahaha!

Joe, Jančika mora biti vesela in zadovoljna nosečka, ne je sekirat preveč!

clock-img

02.11.2005, 22:34

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Wowuser posted image , krasna novicauser posted image !!!
Glede študija,
vprašaj Seven za kakšen nasvetuser posted image ,

dobre ste, vsa čast!!!

clock-img

02.11.2005, 23:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Najprej čestitke vsem trem!!!!! Res sm vesela za vas in Jančika, želim ti lepo nosečnost, da se boš lahko čimveč naučila.user posted image

clock-img

03.11.2005, 06:39

clock-img

Anonimen

Joe, če bo treba, z moje strani ni problema. Vsak dan že navsezgodaj zjutraj user posted image

jančika, a veš, kako bo študiran tale otrok, ki raste v tebi??? Mater, daj potrudi se, da rodiš genija/genijalko - a ne, Joe? user posted image

clock-img

03.11.2005, 07:25

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Jančika jaz te defenitivno podpiramuser posted image pri tem ob enem pa user posted image čestitke za novo nosečnost.

Sama imam še prav tako 10 izpitov do diplome in ti si sedaj moj vzor. Ko boš imela diplomo v roki, se bom pa menda ja jaz spravlja k študiju.

Gremo Jančika......

Lp, user posted image

clock-img

03.11.2005, 07:31

clock-img

Anonimen

u jančika sam še neki. kako se motiviraš. js sem v isti koži k ti..5 izpitov in diploma pa sem tut odločena da nardim te izpite vsaj do roka pol med porodniško pa še diplomo, pa mi gre kr na user posted image
čez 14 dni mam že 1. izpit pa še pogledala nism user posted image  in to matematko user posted image

js tut rabm mal vzpodbude user posted image

clock-img

03.11.2005, 07:49

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Go, Lara Go!!!user posted image

clock-img

03.11.2005, 07:50

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Tooo!! Jancika polagam ti na srce.. Poskusaj diplomirati s trebuhom. Ful so prijazni do tebe, ce si nosec, vse je strah, da jim bos med zagovorom rodil user posted image user posted image user posted image  Jaz sem imela ful veliko motivacijo in sem res stisnila. Res se ti ful splaca. Zdaj vidim, da bi z dvema malima otrokoma tezko diplomirala..

Ena mlada nosecka je pri nas po izpitu prosila profesorja, ce lahko hitro popravi, ker mora domov dojit. Pa je rekel: "Ja, ja, saj jaz mam tud koze doma.. Vem kako to zgleda!" user posted image  Biologi pac. user posted image

clock-img

03.11.2005, 08:17

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

iskrene čestitke obema.

Za šolo pa ti lahko rečem samo to: 75% izpita sem imela opravljena že s tem da sem se prijavila in šla na izpituser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

03.11.2005, 08:31

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Čestitkeuser posted image in držim pesti da ti bo uspelo

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.11.2005, 08:38

clock-img

bini

pencil-img

1623

čestitke tud od mene!!!!
čeprav, če sem poštena, se strinjam z bagi - važno da si noseča user posted image user posted image ... pametna si itak zadost, da boš diplomirala - prej ko slej, čeprav je najbrž res mal lažje z enim otrokom, ki ga še obvladaš user posted image user posted image ....
mene pa sigurno čaka usoda, da bom, če bom magistrirala, z dvema navihancama doma... ampak samo da bomo zdraviuser posted image

clock-img

03.11.2005, 08:39

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,
pa čim več volje in uspehov pri študiju. Verjemi, da bo šlo in bo šlo!!!!!!! Dajmo, Jančika.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

03.11.2005, 08:57

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Jančika in Joe najprej čestitke.user posted image user posted image

Glede izpitov pa...ravno sem prebrala na enem postu, da smo že tri punce z ambicijami po diplomi do poletja.....upam, da nam bo uspelo.

NinKa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem