writing-img

Jane Nomad - izkušnje?

clock-img

01.07.2007, 20:22

clock-img

novakatja

pencil-img

130

Zivjo,
kljub izčrpnim informacijam na temo vozičkov, nisem nikjer našla mnenja oz. izkušenj z uporabo  Jane Nomada, ki si ga ogledujem. A je za makadam?
Prosim za pomoč.
K.

clock-img

01.07.2007, 20:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.07.2007, 23:54

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Ti kolesi so srednje veliki in so tudi primerni za makedam.Nomada imajo nekaj mojih kolegic in so vse zadovoljne z njim.Je zelo mehko vodljiv,meni je bolj všeč kot npr. peg peregotov pliko.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

03.07.2007, 11:41

clock-img

poppi

pencil-img

19

Kaj pa glede prostora, zavzame veliko, ko je zložen? Jaz bi sedaj kupila en manjši voziček. Sedaj imam slalom. Bi mi pa prišel prav kaka marela voziček, ko grem v trgovino ali kam z avtom na hitro. Nomad se pa zloži kot knjiga, ne? Sem peg perego variante tudi gledala. Sem brala na enem španskem forumu mnjena o Nomadu in Carreri. Večina jih je bila za Nomada, da je super, vendar da zavzame kar nekaj postora zložen v avtu.
Ko bi se le dalo dobit en lahek voziček, ki zavzame malo prostora, se enostavno zlaga, se da obrašat sedež, da user posted image obrneš od sonca ali vetra, da ima spredaj lok in da je lahko vodljiv.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem